Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő nem kezdeményezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem kezdeményezi soha, hogy szexeljünk az lelombozó? De ha szexelni akarok sohasem mond nemet.

Figyelt kérdés
Bármiben benne van amit szeretnék. Az arcára, szájába mindig megengedi, hogy élvezzek ha akarok. Anált lehet nem engedné, azt nem kértem tőle. De amit kértem srmmire nem mondott nemet. Ha szabadban tó parton akartam megdugni abban is benne volt. Imád szopni. Nem undorodik a spermától. Bárhovaélvezhetek. De ő soha sem kezdeményezi, hogy dugjunk. Titeket ez zavarna?
jan. 5. 23:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez valahogy olyan régimódi szokás, hogy a férfi kezdeményezzen mindig, és a legtöbb csaj fejében ma is így van, és ezt várja el, hogy a férfi kívánja meg őt. Nekem is hiányzik néha, hogy a csajom kezdeményezzen, de elfogadom, hogy nem szokott. Cserében az nem esik jól, hogy elvárja, hogy én kezdeményezzek mindig, de azért gyakran előfordul, hogy lepattint, ha rendszeresen előfordul olyankor is, amikor nem számítok rá, az elég rossz hatással tud lenni rám is.
tegnapelőtt 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én feleségem 40 év alatt egyszer éjszaka odajött hozzám: Te se tudsz aludni? Olyan jó volt. Azóta is emlegetem. Na meg egyszer fiatalok voltunk, oda jött nappal: Szülinapi ajándék. Igen, egy kicsit fáj, hogy nem ismétlődött meg soha. Pláne a 2 gyerek után már egyáltalán kifogni azt az időpontot,amikor lehet. Nekem kellett folyton nyaggatni. A nők sajnos nem, vagy nagyon ritkán kezdeményeznek.
tegnapelőtt 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!