Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagy mellű tinilányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy mellű tinilányok előnyként, vagy hátrányként élik meg a méretüket?

Figyelt kérdés
Milyen előnyök, és hátrányok származtak belőle nekik? Esetleg meg tudnád mondani, milyen kosaras melltartót hordtak? Mennyire voltak kibírhatóak a fiúk legyeskedései?

febr. 15. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%

10 koszonom 🥰

Igen ez a bajom h meglatjak a melleim es egybol jon a hagyfogjameg! Igazi vagy szilikon? Mellbe dughatlak? Meg szo nelkul megfogja tapogatja. Konkretan 3 eve szinte nem jarok sehova. Nagy polokat pulcsikat hordok h ne latszodjon annyira es csunyanak erzem magam miatt. Egyszeruen szarul erzem magam miatt fizikalisan es lelkileg is.

Anyamnak es magyanyamnak is nagy a melle. Sajnos en megorokoltem a hugom szerencses mert o nem.

22 vagyok emiatt nem volt parom soha. Meg semmilyen pasit sem engedek kozel mert engen zavar h csak a mellem akarja.

Amugy egyetemista vagyok muszaki szakon...

febr. 16. 09:22
 12/23 anonim ***** válasza:
30%
#11 nem a melled miatt van. #9 valszeg jól ráérzett a lényegre. Full kamu incelduma hogy had fogják meg. Ilyet max a melegek mondanak a gőzben
febr. 16. 09:31
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

Sajnalom h nem hiszed.

De mikor meg jartam szorakozni nem egyszer fordult elo. A beszolas es a fogdosas is. Ahogy az is h bamultak a mellem barhol ahol voltam.

Nem incel duma meg nem is meleg duma...

febr. 16. 09:36
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Mostanra abban is kételkedem, hogy egyáltalán nő vagy e
febr. 16. 09:41
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

Nem hiszem, hogy nagyobb melleid lennének mint nekem.

Igen, az emberek kíváncsiak, mindenre kiemelten kíváncsiak ami nem a megszokott, nem az átlagos!

Így nőttem fel, és teljesen hozzászoktam hogy megnéznek. (tudod: a "tömegvonzás":)))

Én ilyen "hadd fogjam meg, meg ha dugjam meg" dumát soha nem kaptam; igaz, nem is olyan körökben forogtam. Minden gond nélkül lediplomáztam, mert képes vagyok a testemet olyannak elfogadni amilyennek a teremtő teremtett!

Igaz, vannak korlátok is (pl. nem futkározok), de megtanultam együtt élni az "adottságaimmal".

Tény, hogy a pasik megőrülnek, de inkább ezt tegyék, mint hogy rám se nézzenek - mert az a másik véglet.

A két nagy mell felhívja a figyelmet de az, hogy aztán hogy viszonyulnak hozzád az nagyrészt rajtad múlik: hátha felfedeznek rajtad/benned egyéb értékeket is... ha vannak, biztosan!

9-es voltam

febr. 16. 11:23
 16/23 anonim ***** válasza:
43%

Kamaszkorban, amikor esetleg még a többiek kevésbé fejlettek, nagyon nehéz egy lánynak elviselni, hogy hirtelen nagy mellei nőnek. Súlyos lelki trauma lehet belőle, de még nagyobb a baj, ha egyesek csúfolják miatta.

Később saját maga és a kortársai és érettebbek lesznek, ez a cikizés szerencsés esetben elmúlik, de a kezdeti trauma megmarad.

Felnőtt nőként persze érzi, hogy a legtöbb férfi bukik a nagy mellekre, ezért inkább örül neki. (Ámbár ha neki ez a legnagyobb vonzerő, akkor ott nagy a baj a férfi személyiségével.)

De van olyan pillanat, amikor felnőttként nem az előnyeit, hanem már csak a hátrányát érzi. A súly miatt fáj a háta. A kisbabáját szoptatni kellemetlen, nehézkes. Megereszkedve már csöppet sem szép. Tudok olyan, külsejére igényes, vonzó hölgyet, aki kisebbítő műtétet vállalt emiatt. És azóta jobban érzi magát.

Mindezek miatt a mellnagyobbító műtétet egyetlen épeszű nőnek sem engedném.

febr. 16. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

16, a trauma működhet fordított előjellel is. Mármint, ha valakinek nincs, az is tud traumát okozni. Csakis az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Csak sima megjegyzéseket írtam.

febr. 16. 13:13
 18/23 anonim ***** válasza:
53%

15.

3kg szovetet fognak leoperalni rolam a mellembol.

Most 80 I meltartot hordok.

Ennel nagyobb van?

febr. 16. 15:10
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Nekem írhat a egy nagy Melü nő szívesen beszélgetek olyan lányal.
febr. 16. 15:16
 20/23 anonim ***** válasza:
90%

18 - Nyertél!

H-s kosaram van.

15-ös voltam

febr. 16. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!