Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hátrányként vagy előnyként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrányként vagy előnyként élitek meg a biszexualitást?

Figyelt kérdés
Fejtsétek is ki a véleményeteket ha lehet.

2023. okt. 15. 15:27
A kérdező szavazást indított:
Hátrányos Biszexnek lenni Heterókkal szemben
Előnyös Biszexnek lenni Heterókkal szemben
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Abból a szempontból előny, hogy nem csak nőkkel tudok szexelni, hanem srácokkal is. Több az inger, változatosabb a nemi életem.

Abból a szempontból hátrány, hogy pasival eleve nehezebb összejönni, illetve bújkálni kell.

2023. okt. 15. 15:39
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Légyszi jelezzétek, nő, vgy férfiak vagytok. Köszi.

Az elsőnél fogalmam sincs, milyen nemű.

Biszex férfi vagyok, pont fordítva tapasztalatom, mint az első válaszoló egyik meglátását: pasival még akkor is könnyebb összejönni, ha anyagilag rosszul állok. (Pedig nem vagyok prosti.) Mi férfiak ugyanis direktebbek vagyunk, nem így a nők zöme. Egy nőnek udarolni kell, sok a bizonytalanság, mire lesz valami. Bújkálás akkor van, ha meleg párkapcsolatra vágyik az ember.

Puszta szexkapcsi esetén nem vészes, persze akinek van felesége, már eleve nehezebb, de hát a kérdés nem pont a megcsalásról szól!

Kamus persze mindkét nemből akad.

Előny számomra, hogy -a kamusokat, játszikálókat leszámítva- ha egy pasival megbeszélek valamit, egyeztetünk: ez és ez az igényünk-, összepasszolnak-e vágyaink, és mehet a buli. "Szeretsz szopatni? Oké, vedd elő. :) Hamm." "Imádsz faszt szopni? Itt a pöcsöm, kapd be! Hamm." Ennyi az egész.

A nők viszont szeszélyesek, ellentmondásosak, bizonytalanok, olykor pedig csak játszani próbálnak velünk, pasikkal. Még a rendes nővel is máshogy kell bánni (amit megértek), őket általában megijeszti a rámenősség, és a direkt módon testiségre irányuló konkrét nyomulás. Hiszen aggódna, hogy kurvának nézik.

Viszont párkapcsihoz kell is a fokozatosság, számomra is. Csakhogy a nők zöme nem rajong az egyéjszakásért, hacsak nem 30 alatti nők egy részéről van szó.

"Több az inger, változatosabb a nemi életem."

Evvel én is így vagyok. Előny továbbá, hogy én a biszexualitást vélem természetesek, míg a heterószex ill homoszex irányultságok suerontem gyerekkori elfojtáson alapulnak társadalmi illetve családi hatásra, szóval előny, hogy természetes vagyok, szabadon és teljesen elfogadom a szexualitást magamban, és igyekszem megélni. Leszámítv sajnos, hogy a gyakorlatban jobb titkolózni a külvilág felé.

Hátrány: a társadalom hátrányosan ítéli meg a biszexuális férfiakat és a melegeket, van, amiben akadályoztatja is, pl esettől függően munkavállalás, vagy pl heteró pasikkal való barátkozás, haverkodás, bartel se egyszerű annak, aki felvállalja. Faluban meg kifejezett hátrány, szinte minden téren, általában, habár léteznek elfogadóbb emberek is.

2023. okt. 15. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
86%

Az első válaszoló szerintem férfi. Ezt az utolsó mondatában árulja el, még ha burkoltan is.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak, az, hogy előny, vagy hátrány biszexnek lenni, nagyban függ a lakóhelytől. Amíg a megyeszékhelyen éltem, nem volt gond, hogy bepasizzak, ha férfiszexre volt igényem. Családdal kiköltöztünk falura, a lehetőségek a nullára csökkentek. Falun mindenképpen hátrány, ha biszex valaki. Mondom ezt úgy, hogy miót itt élek, volt egy nálam sokkal idősebb férfi, aki többször behívott a házába, hogy szopjam le. Majd egy, már a városban is ismert barátommal jöttem össze kb 25 éves hetero alapokon nyugvó barátság után. Ő kérdezte meg, hogy leszopnám-e. Vele a haláláig tartott a barátság extrákkal. Tíz éve, hogy elhunyt, azóta csak a vágy van.

Munkahelyen nem nem láttam se előnyét, se hátrányát annak, hogy biszex vagyok, és szerintem a munkahely, hacsak nem mindennapi téma, hogy ki, kivel, milyen pózban, mennyi ideig, stb, ilyen szempontból semleges terep.

F/bi

2023. okt. 16. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Az első válaszoló három mondatából kettőből is teljesen egyértelmű, hogy férfi írta.

Eddig nem volt szexuális élményem egyik nemmel sem, de nem azért, mert biszex vagyok. Sem előnyt, sem hátrányt nem jelentett eddig.

Olyan szempontból jó lenne, hogy sokkal több lehetőséget ad a szex terén.

Ugyanakkor párkapcsolatot csak nővel tudnék elképzelni és valószínűleg elég sokan nem jönnének velem össze emiatt. Akár olyanok is, akik maguk is biszexek.

2023. okt. 16. 00:10
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Igazából sem előnyét,sem hátrányát nem érzem,sosem volt esetemben összefüggés a szexualitásom és az élet egyéb dolgai között. Talán annyi,hogy egy ex partnerem kibeszélte és pár ismerős rákérdezett,de hátrány nem ért,inkább csak zavart,hogy tudják a titkomat.
2023. okt. 16. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bánom, hogy az vagyok, sok kellemes élményem volt mindkét nemmel.

Párkapcsolati szempontból meg szerintem lényegtelen, hűséges vagyok szexualitástól függetlenül is.

2023. okt. 16. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp előny-Szopni meg nyalni frenetikus és szopatni felváltva....
2023. okt. 19. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiféle hátrányom nem származik a biszexualitásomból, és imádom megélni minden nap.
2023. okt. 20. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

senkit sem érdekel hogy kihez vonzodok

nem előny nem hátrány

2023. nov. 19. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!