Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek hogy alakult ki a biszexualitasotok?
Mi volt az a pillanat mikor rajöttetek hogy fiuval is el tudnatok kepzelni dolgokat?
Hany evesek voltatok?
Megtettetek azota?
13/14 évesen már tudtam. Nem emlékszem konkrét pillanatra.
Igen, volt már ez-az.
Ovis korban bár még kialakulatlan az ilyesmi, de ovis koromban fiúba voltam szerelmes, teljesen pánszex módon.
Ténylegesen tini kortól konkrétabb, voltak akkoriban pánszex érzelmeim, ha fiú iránt éreztem valamit, tehát nem izgatott a fiúk teste, ahogy jelenleg se (jelenleg a fériakkal való szex / orál izgat, nem a testük). De tiniként, fiú esetén talán inkább homoromantikus lehettem. (Pán-romantikus? Ha létezik ilyen).
Huszas éveim közepén már sejtettem, hogy biszex vagyok inkább, egyszerűen csak éreztem, annak ellenére, hogy fiúkkal addig semmilyen szexuális tapasztalatom nem volt, csak lánnyal. De még nem ismertem el magam biszexnek.
Olyan 30 körül nagyjából elfogadtam biszexnek magam.
40 alatt csak nőkkel szexeltem.
40 felett pedig ki is próbáltam több pasival az orált.
Mar kisiskolas korban izgatott megnezni/mutatni egymasnak. Aztan kesobb kozos hokizas, par kolcsonos oral. Utana mindig buntudatom volt, amolyan soha tobbet erzes. Nyilvan csak a kovetkezo alkalomig.
31 eves koromra jottem ra, hogy ez nem rossz dolog, ettol nem vagyok sem kevesebv sem rossz ember. Igy erre tudtam elfogadni, hogy bi vagyok. Jo erzes volt utana nagyon.
Nem erzek romantikus vonzalmat fiuk irant, kizarolag a testuk, foleg a farkuk izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!