Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy éltétek meg a biszexualit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éltétek meg a biszexualitásotokat?

Figyelt kérdés
Nem szégyelltétek? Nem féltetek hogy kitaszítanak?
2022. jún. 29. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem az első alkalmam házibuliban történt, azóta olyan kapcsolatokat alakítok ki hogy ki tudjam élni
2022. jún. 29. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még semmi se volt, mert nem akarok lebukni.
2022. jún. 29. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyellem, én felvállalom mindenki előtt ha kell (kivéve a családom)
2022. jún. 30. 09:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy eleinte ne tagadtam volna még magammal szemben is.

Aztán később rájöttem, hogy felesleges, és csak saját magamnak teszek rosszat a tagadással.

Ez persze nem azt jelenti, hogy világgá kürtölném, sem pasival, sem nővel nem szokásom elhíresztelni, hogy milyet szexeltem.

Most már úgy vagyok vele, hogy tök jó, mert olyan örömöket is megtapasztalhattam, amit heteróként soha nem tudtam volna.

2022. jún. 30. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
Nehéz volt elfogadni magam, főleg, hogy nem volt kivel beszélni róla. Miután az önelfogadás megtörtént, nincs problémám. Ugyan nem reklámozom, de nem is csinálok hétpecsétes titkot belőle.
2022. júl. 1. 07:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy éltem meg, hogy osztálytársammal állandóan leszopjuk egymást.
2022. júl. 2. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!