Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miután felismertétek a biszexu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután felismertétek a biszexualitásotokat vágytatok többre?

Figyelt kérdés

Intim és/vagy párkapcsolatra gondolok. Féltetek hogy elítél a környezetetek? Hány évesek voltatok?

30-as N

Privát üzit nem kérek

2023. márc. 14. 18:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Nálam most jött a felismerés hogy biszexuális vagyok és érdekelnek mások történetei
2023. márc. 14. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
En tudom magamrol, most jutottam el odaig ket tartalmas elmeny utan, hogy bar nagyon jo volt, nem akarom tovabb erositeni, hetero együttlétet, kapcsolatot szeretnék. Írnám, hogy nem számít a környezetem, de ez nem lenne igaz, feltehetően nehezebben hoztam volna meg ezt a döntést egy elfogadóbb környezetben. 42 f
2023. márc. 14. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is az utóbbi időben kezdtem el ezen gondolkodni. Konkrét eseteket nem írok.

Én a skálan kb. 4-es lehetek. Volt egy szexkapcsolat, nem nagyon éreztem semmit, és a 2. alkalom után úgy gondoltam, hogy ez így nem lesz jó. Ghostingoltam, ez a másikat sem hatotta meg, szóval nem tettem rosszat, mert ezt az elején tisztáztuk.

Ha nyitottabb leszek, és kimásztam a depresszióból megpróbálok majd belevágni egy párkapcsolat felébe, vagy biszex barátokat keresni, hogy többet tudjak, többet tapasztaljak a témában mások tapasztalatai alapján.

Nem kell mindenkinek tudnia. Ha sikerül nyilván elhozom majd és bemutatom a családnak, de hogy milyen nemű lesz, vagy ha a saját nemem arra hogy fognak reagálni nem tudom. Attól még ugyanaz az ember vagyok, mint azelőtt. De ha kitagadnak vagy elzavarnak, úgy gondolom nem én vagyok a hibás, mert ez sajnos nem választás kérdése. Majd idővel megpróbálom, ha összejön akár el is hagyom az otthonom belevágok egy új életbe. Elkezdek magamra is gondolni, kialakítani egy saját jövőt, amiben magamra is gondolok, teljesen új célokkal.

2023. márc. 14. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
30-as F. És én sem kérek privátokat.
2023. márc. 14. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Mikor úgy éreztem,megvalósítottam,tettem érte.

Egészen más élmény volt és már teljesen a férfi-oldalon állok,elváltként.

F

2023. márc. 14. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a biszexualitásból nem igazán kell ügyet csinálni, ha ügyes, és óvatos az ember.

Nekem, 35 éves nőként, van férjem, gyerekem, jó életet élünk.

Van egy barátnőm, aki gyakran átjár hozzánk, akkor is amikor mindenki otthon van.

Beszélgetünk, kávézunk , jól elvagyunk.

Az már egy másik kérdés, hogy akkor is átjön amikor egyedül vagyok, és akkor azért történnek dolgok.

Erről senki nemtud, de nemis kell.

Szerintem ezt a titkomat magammal viszem a sírba.

2023. márc. 15. 14:10
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
#6, #2 voltam, szeri tem így kell csinalni
2023. márc. 15. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
#6 nem, nem így kell csinálni. Amiről a párod nem tud az megcsalás
2023. márc. 16. 17:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen vágytam. Volt is. 25L
2023. márc. 16. 17:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Miután felismertem nem hogy többre vágytam volna inkább próbáltam szinte már betegesen arra figyelni hogy senki se tudja meg. Ugyanis mikor még nagyon fiatal voltam pár osztálytársam még jóval előbb rájött, hogy mi a szitu mint én jó magam s annyit és olyan durván bántottak érte hogy teljesen magamba zuhantam mikor rájöttem. Rá öt hónapra rángatott ki belőle egy most már számomra nagyon közeli és fontos barátom akit akkoriban éppen hogy csak két hónapja ismertem. Bemutatott pár jó barátjának s a segítségével nehezen s fokozatosan ugyan de végre elfogadtam a dolgot na azóta viszont háromszor sőt ezerszer boldogabban és nyitottabban élem az életem mint valaha. (Egyébként ez a nagyon közeli barátom is biszex és az akkori társaság akiknek bemutatott szintén van hasonló története mint nekem és ők is az LMBTQIA+ tagjai)

21L (privátot nem kérek, és nem is fogok reagálni rá)

szept. 11. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!