Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez inkabb egy pozitív dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez inkabb egy pozitív dolog, vagy bántó egy lánnyal szemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány csoporttársam ( 20 évesek vagyunk), akivel sokat tanultunk együtt. Sokat dumáltunk, nem alakult ki köztünk semmi érzelmi kötődés, de mindenről tudtunk beszélni, így azt is megtudtam, hogy nagyon félénk, nem volt még pasija, és szűz is még.

Egyik esti dumalasunk után, úgy alakult hogy lefeküdtem vele.

Semenyire nem vonzó számomra tetsileg, nem csúnya, de nem az én esetem, nagyon pici cici, lapos fenék, tehát mondhatjuk, hogy nem nőies.

Viszont az együttlétet nagyon élvezte. Azóta kb hetente 1-2 alkalommal szexelünk, ha rajta múlna ez több lenne. Nyilván azért a szex nekem sem egy rossz dolog, de inkább nagyon jó látni,hogy ennyire élvezi az együttléteket, ebbe nyilván az is benne van hogy én vagyok az első pasija, és elég sok bepotolnia is van.

Mondtam neki, hogy kapcsolatot nem akarok, úgy látom ezt meg is értette.

Mennyi korrekt tőlem az, hogy en nem is tartom őt vonzónak, inkább csak az ő élvezete miatt fekszem le vele?

febr. 9. 10:16
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Aki követi a posztot:

Leültem, beszéltem a leányzóval.

Való igaz, ő többet érez irántam.

Aludtam rá 3-4 napot, és rájöttem hogy tulajdonképpen én is.

Úgy néz ki, megpróbáljuk együtt.

Azóta még jobb a szex is :D

Köszi mindenki

febr. 20. 15:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, gratulálok. 20 voltam
febr. 20. 19:09
 23/24 anonim válasza:
Honnan jöttél rá hogy mégis bejön neked?
febr. 21. 13:27
 24/24 anonim ***** válasza:

Szexből, gondolom

febr. 21. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!