Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez inkabb egy pozitív dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez inkabb egy pozitív dolog, vagy bántó egy lánnyal szemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány csoporttársam ( 20 évesek vagyunk), akivel sokat tanultunk együtt. Sokat dumáltunk, nem alakult ki köztünk semmi érzelmi kötődés, de mindenről tudtunk beszélni, így azt is megtudtam, hogy nagyon félénk, nem volt még pasija, és szűz is még.

Egyik esti dumalasunk után, úgy alakult hogy lefeküdtem vele.

Semenyire nem vonzó számomra tetsileg, nem csúnya, de nem az én esetem, nagyon pici cici, lapos fenék, tehát mondhatjuk, hogy nem nőies.

Viszont az együttlétet nagyon élvezte. Azóta kb hetente 1-2 alkalommal szexelünk, ha rajta múlna ez több lenne. Nyilván azért a szex nekem sem egy rossz dolog, de inkább nagyon jó látni,hogy ennyire élvezi az együttléteket, ebbe nyilván az is benne van hogy én vagyok az első pasija, és elég sok bepotolnia is van.

Mondtam neki, hogy kapcsolatot nem akarok, úgy látom ezt meg is értette.

Mennyi korrekt tőlem az, hogy en nem is tartom őt vonzónak, inkább csak az ő élvezete miatt fekszem le vele?

tegnap 10:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Este jön át, beszélek vele.
tegnap 11:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Akkor lennél inkorrekt ha hazudsz neki, becsapod, vagy lebegteted neki hogy akár érzelmek is lehetnek, hagyod beszerelmesedni.

Ha megmondod korrektül, ez csak szex akkor korrekt vagy. Az hogy téged mi motivál meg a te dolgod.

tegnap 12:32
 13/20 anonim válasza:

Miért Hiroyuki Sanada idézete jut eszembe erről az egészről.

"Akinek nincs párja, az vágyik rá, akinek viszont van, az néha nem becsüli meg..."""

Neked barátom itt van egy nem mindennapi lehetőség.Erre fel téveszmékben ringatod magad,hogy az együttlét az jó, de csak barátként.De már barátként heti 1-2 alkalommal pláne úgy ,hogy állítólag nem érzel iránta semmit sem még is feláll rá ugye.

Figyelj ide neked most egy nagy lehetőséged van, erre fel átadnád a haverjaidnak, de ember, az ilyen lányból/nőből van a legnagyobb esély arra, hogy kialakul a leghűségesebb fajta az irányodba.Erre fel eldobnád, az meg,hogy 20 évesek vagytok "és még előttetek az élet" nem mentség.A döntéseket azelőtt mérlegeld, hogy meghoznád őket.Mivel sem én és más sem dönthet azért annyi javaslatot tennék gondold meg mit lépsz az irányába. Az sem igaz a leírtak alapján,hogy ő nem érez irányodba semmit sem...De ha ez nem győz meg akkor olvasd az idézetet. Valaki őérte utat építene az űrbe is.

tegnap 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az van amit az ötös ír: cikinek találod a haverjaid előtt, hisz le is írtad, hogy nem is tudnak róla. Na ez a gáz haver.. ez nagyon, hogy van egy csajod és csak egy luknak tekinted mert nincs két baszott nagy lufi az elején.

Remélem a csaj hamar ráébred, hogy nálad csak jobbat találhat.

tegnap 12:42
 15/20 A kérdező kommentje:

Elképzelhető hogy van igazság abban amit írtok, pl hogy elnyomom magamba a vágyat, de abba nincs, hogy a haverok előtt titkolnam.

Kezde azzal hogy 2 barátom van, ők meg ismerik, hiszen voltuk már együtt.

Nincs szégyellve...

tegnap 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Ember, a fejedben óriási sötétség tátong. Érzelmileg nulla vagy. Vagy legalábbis a megélés, kifejezés. Nem tetszik a csaj, akkor hagyd békén! Neki jobb lesz később. Így veled soha
tegnap 13:14
 17/20 A kérdező kommentje:
Szerintem tőled nem kérek több kommentet. A többi tudott irni normálisat is, neked valahogy nem megy...
tegnap 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
Pedig lehet nagyon is érdemleges a válaszom. Az, hogy te nem így gondolod azért mert segítettem a gondolkodásmeneted endjében, hogy hol kellene kezdeni a rendrakást. Ne légy naiv! Meg lenéző a továbbiakban vele szemben!
tegnap 13:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Az egyik fél mindig többet érez és jelen esetben ez a fél nem te vagy. A csaj hazudott, biztosan különleges vagy számára, ha neked adta a szűzességét. Gondolj bele, te voltál az első neki... szóval akárhogy is alakul, ne zúzd össze a lelkét...
tegnap 21:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Tényleg nem élvezed? A kémia valószínüleg megvan köztetek, mondtad hogy a technikája is jó. Akkor mi a gond?
ma 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!