Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez inkabb egy pozitív dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez inkabb egy pozitív dolog, vagy bántó egy lánnyal szemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány csoporttársam ( 20 évesek vagyunk), akivel sokat tanultunk együtt. Sokat dumáltunk, nem alakult ki köztünk semmi érzelmi kötődés, de mindenről tudtunk beszélni, így azt is megtudtam, hogy nagyon félénk, nem volt még pasija, és szűz is még.

Egyik esti dumalasunk után, úgy alakult hogy lefeküdtem vele.

Semenyire nem vonzó számomra tetsileg, nem csúnya, de nem az én esetem, nagyon pici cici, lapos fenék, tehát mondhatjuk, hogy nem nőies.

Viszont az együttlétet nagyon élvezte. Azóta kb hetente 1-2 alkalommal szexelünk, ha rajta múlna ez több lenne. Nyilván azért a szex nekem sem egy rossz dolog, de inkább nagyon jó látni,hogy ennyire élvezi az együttléteket, ebbe nyilván az is benne van hogy én vagyok az első pasija, és elég sok bepotolnia is van.

Mondtam neki, hogy kapcsolatot nem akarok, úgy látom ezt meg is értette.

Mennyi korrekt tőlem az, hogy en nem is tartom őt vonzónak, inkább csak az ő élvezete miatt fekszem le vele?

tegnap 10:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%

Testileg használod kihasználod

Bár magadnak hazudsz aztmondod nem vonzó számodra ha ez így lenne fel se állna a farkad rá

Aki kicsit se vonzó nem mozgat meg nem sz esetedben arra nem tud felállni

tegnap 10:18
 2/19 anonim ***** válasza:
19%

Próbáld meg összehozni valamelyik haveroddal, akivel bejönnek egymásnak és több is kialakulhat köztük.

Mert ennek így fájó vége lesz szerintem. Beléd fog szeretni. Ha eddig még nem...

Nem tudom honnan veszed, hogy érzelmileg nem kötődik hozzád?! Te vagy neki az első...téged sosem fog elfelejteni! És nyilván jó neki amit kap tőled, élvezi veled csinálni.

tegnap 10:25
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem akarok nagyképű lenni, de 20 evésen még nem kell feltétlenül nagy vonzalom az erekcióhoz :)

Az meg mondjuk inkább pozitívan hat, ha egy nő levetkőztet, meg izgat, simogat...

Beszéltünk az érzelmei reszéről, ő is azt mondta, hogy nem érez semmit irántam, csak barátságot. Gondolom nem hazudott, nem az a típus.

tegnap 10:38
 4/19 anonim ***** válasza:
42%

Egy lány szüzessége és első élményei nagy dolog! Te pedig simán használd ki a helyzetet, hogy együtt lehetsz vele, sűrűbben is. Már ne haragudj, de hülye vagy, hogy nem húzod a kapcsolatotokat szorosra. Simán párkapcsolatot létesítenék vele. Van egy lány, aki belédesett, mint maci a mézes bödönbe. Élj a lehetőséggel. Formáljátok magatokhoz egymást.

Egy kincset találtál haver. Becsüld is meg, vigyázz rá!

Sok boldogságot és hosszú évtizedeket nektek!

tegnap 10:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tartanád izgatónak fel se állna.

S eljön még az idő amikor vissza fogod sírni az ilyen nőt, ebben szerintem nem csak én értek egyet hanem majd mások is, így 40-50 év környékén. :D :D A kérdésedre válaszolva: nem bántó amit csinálsz, mert ő élvezi. A helyzetet korrekten rendbe raktad, tudja hogy mire számíthat. Az már egy másik dolog, hogy az ő fejében mi játszódik le és miben reménykedik. Mert biztosan többet remél, s abban bízik, hogy idővel majd változol. Ami meg is történhet, de addig amíg neked a haverok véleménye többet jelent, hogy mit gondolnak a csajról, addig ez nem fog megtörténni. Mert most ez a helyet: nem egy modellcsaj, nem a társaság középpontja akiért mindenki csorgatja a nyálát és te cikinek érzed emiatt. Ez már bántóbb lehet ha ezt megtudja rólad.

tegnap 11:26
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tartod vonzónak, nem áll a cerka, nem vagy képes együttlétre. Na akkor mi is van ott vajon.
tegnap 11:34
 7/19 A kérdező kommentje:

A haverjaim nem is tudnak róla, az meg a másik,hogy nem igazán érdekel ilyen szempontból a velemenyük.

Ha egy csaj 10 percig oralozik, még nem is rosszul, szerintem nem csoda hogy feláll...

tegnap 11:37
 8/19 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, ciki amit csinálsz.
tegnap 11:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig pont ez a típusú lány a legcsinosabb.
tegnap 11:45
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaj te szegény, feláldozod magad, hogy ő élvezhessen. Még a végén fel is kell szentelnünk az áldozatvállalásodért.
tegnap 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!