Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál, lefeküdnél egy hiv pozitív lánnyal?
Elég szomorú történet, így ismeretlenül könnyű megkérdezni, sajnos az életben ez nem ilyen egyszerű.
Tegyük fel találkozol egy lánnyal, aki minden szempontból az igazi.
És akkor kiderül, hogy hiv pozitív. Szakító ok?
Egyáltalán mikor közölje a lány a fiúval? Az elején, az első percben? Szia, Andi vagyok, hiv pozitív fertőzött. Van kedved ismerkedni? Így sajnos nulla az esély párkapcsolatra.
Ha később derül ki, akkor egy manipulatív szemét vagyok, aki játszik a másikkal.
Óvszerrel biztonságosan lehet szexelni. Az orális szex sem kizárt, abban az esetben ha nincs nyílt seb, gyulladás az érintett területeken, de ezzel nagyon kell vigyázni.
A gyermekvállalás is megoldható megfelelő vírisellenes kezelés mellett.
Szóval összejönnél egy hiv fertőzött, rendszeres kezelés alatt álló (a vírus így gyakorlatilag kimutathatlan), nem aids-es lánnyal?
Igen úgy korrekt ha már az elején közi valaki ha HIV fertőzött (ha nem is bemutatkozáskor, de legalább akkor amikor már kezd "komolyra" fordulni a dolog).
Az óvszer 100%-ban képes megvédeni a HIV-től is, alkalmi kapcsolatokban pont ezért mindig használjátok!
Nem. Ez kizáró ok.
Sztem fordított esetben, te sem járnál ilyen pasival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!