Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Járnál, lefeküdnél egy hiv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál, lefeküdnél egy hiv pozitív lánnyal?

Figyelt kérdés

Elég szomorú történet, így ismeretlenül könnyű megkérdezni, sajnos az életben ez nem ilyen egyszerű.

Tegyük fel találkozol egy lánnyal, aki minden szempontból az igazi.

És akkor kiderül, hogy hiv pozitív. Szakító ok?

Egyáltalán mikor közölje a lány a fiúval? Az elején, az első percben? Szia, Andi vagyok, hiv pozitív fertőzött. Van kedved ismerkedni? Így sajnos nulla az esély párkapcsolatra.

Ha később derül ki, akkor egy manipulatív szemét vagyok, aki játszik a másikkal.

Óvszerrel biztonságosan lehet szexelni. Az orális szex sem kizárt, abban az esetben ha nincs nyílt seb, gyulladás az érintett területeken, de ezzel nagyon kell vigyázni.

A gyermekvállalás is megoldható megfelelő vírisellenes kezelés mellett.

Szóval összejönnél egy hiv fertőzött, rendszeres kezelés alatt álló (a vírus így gyakorlatilag kimutathatlan), nem aids-es lánnyal?

2019. szept. 1. 21:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kaptad el? Hány éves vagy?
2019. szept. 2. 03:06
 12/18 anonim ***** válasza:
31%

Én ismerkedtem már HIV fertőzöttel, tinderről ismerem, teljesen korrekten ki volt neki írva a profiljára hogy kezelés alatt lévő HIV fertőzött.

Végül kapcsolat más ok miatt nem lett belőle, de azóta is összejárunk szexelni védekezés nélkül (se gumi, se megszakítás, tudjuk hogy terhes lehet, nem kell kioktatni)

A kérdező egyébként ha HIV fertőzött lenne, tudná hogy kimutathatatlan vírusszámmal nem fertőz, és nyugodtan lehet orálozni, szexelni gumi nélkül, stb.

Szerintem illik az első percben közölni, hogy az illető még az előtt tudjon dönteni hogy egyéb érzelmi dolgok kialakulnának.

2019. szept. 2. 07:22
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Lehet Hív fertőzötten születni is ha az anya egy Hív fertőzöttől lesz várandós. Akkor a baba is beteg lesz . Szóval kb lehet h ennek a lánynak nem kellett semmit Se csinálnia. Csak megfogannia
2019. szept. 2. 08:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szed gyogyszereket minden tovabbi nelkul. Tajekozott vagyok, pontosan tudom hogy egyreszt a HIV+ mar nem halalos itelet es nem is fertőz ha kimutathatatlan a virusszam.
2019. szept. 2. 09:14
 15/18 anonim ***** válasza:

HIV vagy Hepa? Hepa A vagy B? Azért nem mindegy, mert egyik a másikra épül. Csak azért, mert írtad a gyerek dolgot.

Ha ő az életem szerelme és tudok valahogy védekezni, akkor megoldanám, főleg ha tudom, hogy gyerek is lehet egészségesen. Ha egy baba megoldható, hogy ne kapja el, akkor én is megoldom valahogy. Ennyi árat simán fizetnék a szerelmemért.

(annyira nem értek hozzá, azért kérdezem)

2019. szept. 2. 09:23
 16/18 anonim ***** válasza:
64%

#12. Leülhetsz, egyes.

Hiv ferőzöttel gumi nélkül, meg orálozni, mert nem fertőz!!?

Fertőz, bár nagyon jó gyógyszerek vannak rá, amikkel kordában lehet tartani, es a jo immunállapotot megőrizni.

2019. szept. 2. 10:21
 17/18 anonim ***** válasza:
27%

Te vagy a buta 16os.

A mai modern gyogyszerezes mellett a hiv nem fertoz. Ez tudomanyos teny, nem humbuk.

2019. szept. 2. 10:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, ha mondjuk nem is az első randin de a másodikon elmondaná. Lehet hogy időt kérnék, sőt lehet hogy megkérném hogy vigyen el a dokijához hogy hadd beszéljek egy szakemberrel és igen összejönnék ilyen lánnyal.
2019. szept. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!