Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban élő nőknek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nőknek. Ha kevés a szex, de más minden jó a kapcsolatban, mit tennének? Válás? Megcsalás?

Figyelt kérdés

febr. 7. 06:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
60%
Attol hogy szeretunk egymassal lenni, egymas szemelyiseget szeretjuk, nem a testét
febr. 7. 09:49
 12/25 anonim ***** válasza:
50%
Van ilyen elhanyagolt feleség/barátnő Kecskemét környékén? :D
febr. 7. 10:12
 13/25 anonim ***** válasza:
54%

Ha életed utolsó napján visszanézel mit bánnál jobban: miért ragadtál hosszabb ideig az unalmas szürkeségben, vagy miért nem voltál elég bátor ahhoz, hogy lépj és boldogan élj?

Ha beragadsz egy félkapcsolatba akkor saját magad fosztod meg az esélyétől, hogy új lehetőségeket találj a teljes élethez!

febr. 7. 10:14
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

"Testi megcsalás - teljesen egyértelmű.

Lelkileg imádom a férjem, de a szex az szinte nulla!!!"

Megcsalás az, amikor felrúgod a kapcsolat közös megegyezésen alapuló szabályait, lényegében átbaszod vele a másikat. Hogy tudsz átbaszni egy olyan embert, akit nagyon szeretsz?

febr. 7. 14:51
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
#15)4 úgy, hogy valójában nem szereti.
febr. 7. 15:52
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Megcsalás, a válás nem opció.
febr. 7. 17:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csaltam, nem váltam.

Sok évig nem volt szex, potenciazavar miatt.

Utólag megbántam, lépni kellett volna, pedig most is nagyon szeretem emberileg. De nekem ez a fontos dolog, a szexualitás kimaradt az életemből.

febr. 7. 18:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#17 ha neked így jó és nem bánod, s úgy érzed ettől még teljes életed volt, s mindig is ilyet szerettél volna - akkor jó döntést hoztál. Ha nem így van akkor nem biztos...
febr. 7. 18:58
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

18#

17# vagyok.A mérleg serpenyőiben több dolog van. Nálunk szeretetteli a családi légkör, a két gyereknek, akik már felnőttek, nagyon boldog és kiegyensúlyozott életet tudtunk nyújtani. Szeretjük egymást, nagyon jó embernek tartom a férjem. (Nem vagyunk vallásosak egyáltalán, mielőtt ez valakinek eszébe jutna.)

De nekem ez lemondás volt, én azért elég magas libidóval vagyok megáldva/megverve. Szenvedős volt főleg fiatalabb koromban, mondjuk a 30 as éveimben.

Nem biztos, ha kapnék még egy esélyt, így élném le az életem.

De hát mindenkinek egy köre van.

febr. 7. 19:47
 20/25 anonim ***** válasza:
54%
#19 na látod itt a lényeg, ha kapnál még egy esélyt... Az élet végén nincs második esély, csak egy. Van aki elfogadja és beletörődik, van aki inkább vesz egy nagy levegőt. Ha neked így jó, egészségedre :)
febr. 7. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!