Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak, nőknek szóló kérdés. Ha a párotok kíváncsi lenne a kapcsolatotok előtti nemi életetek részleteire, elmondanátok vagy ez már zavarna benneteket?
Nehéz elképzelni, hogy más okból kérdezné.
Hidd el, nem jó az ha valaki mindig tudni akarja a részleteket!
Nem mondanám el neki, nem volt része akkoriban az életemnek, fölösleges is lenn firtatni a témát.
Könnyű olyat mondani ilyen téren, amin kiakadna vagy megsértődne a másik...
Hát mi megbeszéltük és egyikünk se akadt ki rajta...
Mi azért meséltük el, hogy lássuk kinek mi hiányzott a régi kapcsolatából, vagy mi hiányzik a mostaniból.
Nekem az hiányzott hogy többet nyaljon, a régiekben is ez volt a probléma.
Neki meg az hiányzott hogy a szemembe nézhessen szex közben, meg világosban csináljuk, ez meg volt az előző kapcsolataiban.
Ezután mindketten változtattunk és már minden tök jó :)
Én is azt tudom mondani, hogy ez személyiségfüggő. Te ismered a barátod, mennyire féltékeny, mennyire tud előtted megnyílni.
Személy szerint mi is beszéltünk róla sokat, ki-kivel volt együtt, hogy és meddig. Én is kíváncsi voltam és a párom is. De szimplán kíváncsiság volt. Ez volt 4 éve, azóta is tart a kapcsolatunk, és semmi nem változott. Talán még erősödött is.
De még egyszer mondom, hogy ez személyiségfüggő. Mi miután megbeszéltük el tudtuk engedni, de biztos van olyan, aki ezen agyalna addig, amíg véget nem ér a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!