Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőknek egy éjszakás "kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknek egy éjszakás "kapcsolat" mindig felejthető dolog?

Figyelt kérdés

Ami véletlenül megtörténik de utána azt érzitek hogy hát jobb lett volna meg sem tenni?

Ezzel kapcsolatban ugye az a társadalmi felfogás hogy ennek: semmi értelme, ez olyan "bűnös" dolog és ilyet csak részegen csinál az ember stb.

2021. júl. 9. 23:29
A kérdező szavazást indított:
mindig megbánom ha véletlenül belemegyek ilyenbe
közben izgalmas, de utána olyan fura, kicsit szégyenlem is magam
férfi és helyzetfüggő, van hogy jól esik és nem is bánom meg, szóval olyan változó
néha vágyom erre és olyankor testileg-lelkileg is mindig felüdít
imádom, ha van ilyen helyzet szívesen belemegyek
élvezem és ki tudja akár több is lehet belőle pl. párkapcsolat
csak azért megyek bele hátha párkapcsolat is lehet belőle
minden párkapcsolatom így indult
csak az egy éjszakás szexet szeretem
egyéb: írd le
16 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ milyen volt ugyebár a partner... ha önző, béna az ágyban, s kellemetlen élmény akkor biz' inkább felejteni akarják. Ha "húúú de szuper volt az az éjszaka" akkor nosztalgiával gondolnak vissza rá.
2021. júl. 9. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Konkrétan egyéjszakás kalandom csak egy volt, de pocsék élmény volt, a pasi önző és béna volt, semmilyen szinten nem élveztem és meg is bántam. Mikor végzett, azonnal kértem , hogy öltözzön és menjen el.

Legszívesebben meg nem történtté tenném, elfelejteném. Soha olyan rossz senkivel nem volt.

2021. júl. 9. 23:48
 3/6 A kérdező kommentje:

# 2

hogy jutottatok el a szexig? előtte nem volt semmi gyanús a pasiban?

2021. júl. 9. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Olyan válasz miért nincs, hogy tényleg értelmetlen, nem is jó a szex, másnap is szar az egész, emiatt nem csinálok ilyeneket?:D
2021. júl. 9. 23:57
 5/6 A kérdező kommentje:

# 4

csak tippre írtam a választási lehetőségeket. És ezért írtam oda az egyebet :-)

2021. júl. 9. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

3. Neten ismertem meg, tök jófej volt, aranyos, helyes kedves, találkoztunk, jókat beszélgettünk, hazavitt, megkért had jöjjön fel mert nagyon kellett pisilnie. ( Tényleg kellett neki).

Utána megcsókolt...és egyik dolog követte a másikat. Nem gondoltam, hogy ilyen gáz lesz az ágyban.

2021. júl. 10. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!