Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül mást is taszít a Bdsm? 23N ként én rendkívül taszítónak tartom.
A barátommal ez miatt szakítottunk,ki akarta próbálni velem és nemet mondtam.
Elmondtam róla a véleményem,hogy nem a talpa alá való vagyok és neki állt feljebb,hogy "nem vagyok ott,csak ez is izgassa."
Mivel 3 hetes kapcsolat volt azt mondtam menjen olyanhoz,akit megalázhat engem nem fog,letiltottam facen,és a számát is,de a testvéremtől üzent,hogy meg akarja beszélni,de én nem reagálok semmit továbbra sem,és azt mondtam ne üzengessen hanem hagyjon békén.Szerintetek
helyesen cselekedtem,hogy ez miatt leráztam,vagy túlreagáltam?
Az a kérdés, hogy csak egyszerűen felháborodtál és letilottad a p.csába, vagy azért megbeszéltétek emberi hangon, hogy ez neked nem jött be?
Az első esetben azért jogos lenne, hogy normális módon zárjátok le a kapcsolatot, én sem tűröm, ha valaki egy vitás helyzetet úgy zár le, hogy nem ad lehetőséget a normális megbeszélésre.
Ha viszont erre volt lehetőség, akkor egy unodító zaklató.
Akárhogy is van, jól tetted, hogy lezártad a kapcsolatot, nem a BDSM miatt, hanem amiatt, hogy nagy a különbség köztetek, de ennek a módja nem mindegy.
30!
Gondolom mar tul vagy 2 valason, mert te tudod mit akarsz. Sok no szereti ha vadabbul bannak veluk, te meg nagypapi szexet tartod jonak.
Ha valamit nem akarsz, nem csinálod.
Ha valaki kényszeríteni akar rá azt meg elkerülöd.
De ha a párod felhoz valamit zsigerből tiltás helyett lehetne beszélni is róla, aztán elmondani, hogy nem akarod, nem tetszik, félsz tőle, akármi.
És aztán megbeszélni a kapcsolatotok jövőjét.
Nem tilthatsz le mindig mindenkit, aki olyat hoz fel, amit te nem szeretsz, ez rettentően gyerekes hozzáállás.
33:
Leírtam fentebb,hogy elmondtam neki,hogy nem a talpa alá való vagyok,és ha ennyire érdekli menjen olyanhoz,aki szereti a nagyon extrém szadizmust,Olyan szexek voltak vele,mint amit leírtam enyhén durva,ami jó,de semmi verés semmi erőszak.
Ő ezt megkedvelte és kicsit elszaladt vele a ló,hogy ő szeretne durvábbat ha benne lennék nemet mondtam,megbeszéltük és mindenhonnan letiltottam.
Az unalmas szexet nagyjából senki nem szereti csak kb az öregek, de az extrém verős-szadizós az már nekem is túlzás.
"megbeszéltük és mindenhonnan letiltottam."
Szval ha jól értem volt egy kérése,amin te mélyen felháborodtál és letiltottad ,elküldted.
Vagy hogy kell érteni a megbeszélést?Ugyanis a megbeszélés azt jelenti hogy mindenki elmondta a véleményét,majd konszezusra jutottatok,megálapodtatok..Akkor meg minek kitiltani bárkit,ha meg lett beszélve?
Inkább az van hogy veled szaladt el a ló!Egyszerúen felfoghatatlan volt a kérése és te csak úgy szakítottál vele
Az a helyzet hogy éretlen vagy ,a szexuális kultúrád is hagy kivetni valót.
Szerencsére azért legröbb nővel vagy férfival lehet úgy is beszélgetni hogy nem rögtön vágják el a torkodat,ha merészelsz valamit felhozni!
Na erről ennyit.
35
Nyilván letiltottam,mert mindig írt vagy hívott pedig meg lett beszélve az egész, aztán meg üzengetett de már vége
3 hetes kapcsolattól nem vártam sokat.
Majd lesz normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!