Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rajtam kívül mást is taszít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül mást is taszít a Bdsm? 23N ként én rendkívül taszítónak tartom.

Figyelt kérdés

A barátommal ez miatt szakítottunk,ki akarta próbálni velem és nemet mondtam.

Elmondtam róla a véleményem,hogy nem a talpa alá való vagyok és neki állt feljebb,hogy "nem vagyok ott,csak ez is izgassa."

Mivel 3 hetes kapcsolat volt azt mondtam menjen olyanhoz,akit megalázhat engem nem fog,letiltottam facen,és a számát is,de a testvéremtől üzent,hogy meg akarja beszélni,de én nem reagálok semmit továbbra sem,és azt mondtam ne üzengessen hanem hagyjon békén.Szerintetek

helyesen cselekedtem,hogy ez miatt leráztam,vagy túlreagáltam?

ma 06:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
29%

Az a kérdés, hogy csak egyszerűen felháborodtál és letilottad a p.csába, vagy azért megbeszéltétek emberi hangon, hogy ez neked nem jött be?

Az első esetben azért jogos lenne, hogy normális módon zárjátok le a kapcsolatot, én sem tűröm, ha valaki egy vitás helyzetet úgy zár le, hogy nem ad lehetőséget a normális megbeszélésre.

Ha viszont erre volt lehetőség, akkor egy unodító zaklató.

Akárhogy is van, jól tetted, hogy lezártad a kapcsolatot, nem a BDSM miatt, hanem amiatt, hogy nagy a különbség köztetek, de ennek a módja nem mindegy.

ma 12:38
 32/36 anonim ***** válasza:
22%

30!

Gondolom mar tul vagy 2 valason, mert te tudod mit akarsz. Sok no szereti ha vadabbul bannak veluk, te meg nagypapi szexet tartod jonak.

ma 13:00
 33/36 anonim ***** válasza:

Ha valamit nem akarsz, nem csinálod.

Ha valaki kényszeríteni akar rá azt meg elkerülöd.

De ha a párod felhoz valamit zsigerből tiltás helyett lehetne beszélni is róla, aztán elmondani, hogy nem akarod, nem tetszik, félsz tőle, akármi.

És aztán megbeszélni a kapcsolatotok jövőjét.

Nem tilthatsz le mindig mindenkit, aki olyat hoz fel, amit te nem szeretsz, ez rettentően gyerekes hozzáállás.

ma 14:11
 34/36 A kérdező kommentje:

33:

Leírtam fentebb,hogy elmondtam neki,hogy nem a talpa alá való vagyok,és ha ennyire érdekli menjen olyanhoz,aki szereti a nagyon extrém szadizmust,Olyan szexek voltak vele,mint amit leírtam enyhén durva,ami jó,de semmi verés semmi erőszak.

Ő ezt megkedvelte és kicsit elszaladt vele a ló,hogy ő szeretne durvábbat ha benne lennék nemet mondtam,megbeszéltük és mindenhonnan letiltottam.

Az unalmas szexet nagyjából senki nem szereti csak kb az öregek, de az extrém verős-szadizós az már nekem is túlzás.

ma 14:21
 35/36 anonim ***** válasza:
72%

"megbeszéltük és mindenhonnan letiltottam."

Szval ha jól értem volt egy kérése,amin te mélyen felháborodtál és letiltottad ,elküldted.

Vagy hogy kell érteni a megbeszélést?Ugyanis a megbeszélés azt jelenti hogy mindenki elmondta a véleményét,majd konszezusra jutottatok,megálapodtatok..Akkor meg minek kitiltani bárkit,ha meg lett beszélve?

Inkább az van hogy veled szaladt el a ló!Egyszerúen felfoghatatlan volt a kérése és te csak úgy szakítottál vele

Az a helyzet hogy éretlen vagy ,a szexuális kultúrád is hagy kivetni valót.

Szerencsére azért legröbb nővel vagy férfival lehet úgy is beszélgetni hogy nem rögtön vágják el a torkodat,ha merészelsz valamit felhozni!

Na erről ennyit.

ma 15:32
 36/36 A kérdező kommentje:

35

Nyilván letiltottam,mert mindig írt vagy hívott pedig meg lett beszélve az egész, aztán meg üzengetett de már vége

3 hetes kapcsolattól nem vártam sokat.

Majd lesz normális

ma 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!