Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül mást is taszít a Bdsm? 23N ként én rendkívül taszítónak tartom.
A barátommal ez miatt szakítottunk,ki akarta próbálni velem és nemet mondtam.
Elmondtam róla a véleményem,hogy nem a talpa alá való vagyok és neki állt feljebb,hogy "nem vagyok ott,csak ez is izgassa."
Mivel 3 hetes kapcsolat volt azt mondtam menjen olyanhoz,akit megalázhat engem nem fog,letiltottam facen,és a számát is,de a testvéremtől üzent,hogy meg akarja beszélni,de én nem reagálok semmit továbbra sem,és azt mondtam ne üzengessen hanem hagyjon békén.Szerintetek
helyesen cselekedtem,hogy ez miatt leráztam,vagy túlreagáltam?
Én ezt a Bdsm dolgot egy mindkét fél által beleegyezett szexuális erőszaknak tartom,szerintem undorító,full erőszak semmi érzéki nincs benne, csak a nő szenved nem is értem hogy tudják egyesek ezt élvezni.
A vad érzéki az teljesen más, szeretem is amibe van köpködés,"folytogatás",és nyilván "hatalmasnak" érzi magát a férfi de az még mindig durva érzéki,és nem szadista kínzásos dolog mint a bdsm.
Nincs igazad.A BDSM egy összefoglaló,gyűjtő fogalom.
Nem konvencionális azaz nem vanilia sex.
Nagyon széles a skála ezért az értelmezhetetlen, hogy mit ítélsz el.
Pldául ha vkinek összekötözik a kezét egy szallagal az B azaz bondage,ami bdsm be tartozik!
de ha valakit tökön rugdosnal kikötve ,véresre vernéd
az is bdsm.
egyébként konszenzus alapon működik két fél között, senkinek kivülről ebbe nincs beleszólása,nem ütközik törvénybe és még csak szólni sem szólhatsz ellene,mert joguk van hozzá!!
Neked nem kell ezt csinálnod,ha nem akarod.
Ugyanakkor el kell fogadnod hogy vannak emberek,akiknek ez jó és szeretik.
Én nem szeretem a spenótot,nem is eszem,de nem is fogok fujjolni ,megjegyzéseket tenni,mikor mások eszik!!
Kicsit túl reagáltad
Nincs azzal baj ha nem egyezik az ízléseddel nyugi .
De azért nem az ördögtől való
N
Még annyit hozzá tennék hogy a bdsm nagyon széles skálán mozog
Nem feltétlen csak az a bdsm amiben fájdalmat okoznak
Ennyire ne nézd horrisztikusnak az egészet .
Ahhoz hogy BDSM elemekkel dúsítsd az együttlétet nem kell annak feltétlenül fájdalmakkal járnia
Ne egyből arra gondolj hogy leszíjjaznak és hurkásra vernek .
Nő vagyok, bejön a BDSM mindkét szerepben. Elfogadhatónak találom azt is ha valakinek kizáró ok. Azt gondolom, hogy ezt simán meg kell beszélni, kinek mi az igénye, mi az ami ebből belefér és mi az ami ebből nem. A BDSM amúgy borzalmasan összetett, nem egy felállás, mód, gyakorlat, stb. van.
Én azt gondolom, hogy megmondani, hogy neked hol a határod teljesen jogos, jól tetted, sose csinálj olyat, ami nem komfortos számodra. Az elmondottak alapján viszont úgy érzem te nagyon lekezelően és elutasítóan beszéltél vele. Ez szerintem nagyon nem fér bele semmilyen témába egy bizalmi kapcsolatban, nem érdemli senki sem, hogy a vágyai miatt lekezelően bánjanak vele. Ebben úgy gondolom nem jártál el teljesen korrekten vele szemben.
Ahogy a 18 írta, minden pasi kutya. A kérdező meg jól tette!
37N
Igen,nem kötelezhet rá senki szerencsére,de mivel fel lettem rá kérve undinak tartom...
Az,ha eldurvul a két fél szex közbe ebbe benne van:köpés,pofozás,folytogatás vagy bilincselés
Mindezek akkor,ha erőteljes,de érzéki ez a megfelelő partnerrel nagyon jó.
De az extrémebb verés,lekötözés,fejjel lefelé lógatás már szerintem túl sok és kiábrándító, ő ezt akarta,azért hatottam el az anyjába xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!