Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg minden nő akinek fia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden nő akinek fia van ,teljesen zavarónak es taszitónak éli meg az ilyen helyzeteket?

Figyelt kérdés
csak olvastam egy hasonló kérdést a fiuk maszturbálásáról.Nyilvan nem szándekos kukkolásra gondolok,de ha veletlenül meglátja mindenki traumaként éli meg?

2022. szept. 25. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
igen, ha nagyobb van neki, mint az édesapjának
2022. szept. 25. 18:29
 2/9 A kérdező kommentje:
gondolom ez vicc volt:)
2022. szept. 25. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez a magánügye és olyan helyzet amiben nem szívesen látod meg
2022. szept. 25. 19:22
 4/9 A kérdező kommentje:
persze,hogy az..de ha meglato mi a rossz benne?
2022. szept. 26. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Zavarónak biztos zavaró, de azért nem trauma. Nem tudom ezt honnan vetted. A saját gyerekével az ember kell, hogy beszéljen szexualitasról is, innentől kezdve az már nem nagy dolog, ha meglátom, hogy csinálja.
2022. szept. 28. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

A fiamhoz pont akkor léptem be este a nyitott ajtaján mikor elment…

Csak annyit tudtam mondani, hogy aztaqrva. Mondtam neki, hogy no para, azt jobb hijján odadobtam neki a türcsimet amibe voltam, azt kimentem. 10 perc mulva jött, hogy köszi a törülközőt, de máskor ne egy punciba nézzem, mert fura érzés. Mondtam neki, sehogy nem akartam nézni, csak véletlen volt.

Nem volt trauma, neki sem. Láttuk egymást meztelen elötte is, meg utána is.

2022. nov. 19. 13:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

nyilván azért döbbennek le mert ez egy elég intim dolog ami közben még egy laza gátlástalan ember se akarja meglátni a gyerekét.

pl tusoltam már apámmal uszodában vagy amikor elkísértem valahova a szálláson látta a reggeli erekcióm ebben nincs semmi de látni a másikat elélvezni már kínos

2022. nov. 19. 13:30
 8/9 A kérdező kommentje:
tenyleg nincs köztetek olyan nő aki volt ilyen helyzetben?
2022. dec. 18. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
Ha van, akkor jobban teszi, ha lapít, mert csak a kis perverziód kiéléséhez akarsz privátozni. Nekem is írtál már, csak szólok.
2022. dec. 18. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!