Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan hogy első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy első szexnél valamit undorítónak vagy taszítónak találtatok egy lányba?

Figyelt kérdés
Olyanra is gondolok hogy netán váratlanul ért valami a testén
2023. nov. 29. 02:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%

Igen. Egyszer szórakozóhelyen felszedtem egy olyan gyönyörű lányt, hogy még magam se hittem el. Olyan tökéletes volt az az este, mintha csak álmodtam volna, mivel fel is hívott a lány magához. Nyilván mindenki tudja mi történt. Levetkőztünk, és elmentünk fürödni, viszont már itt láttam, hogy van valami fura a lányon. Hatalmas salátás puncija volt. És itt nem is a salátákkal volt a gond, hanem hogy az egész puncija tényleg ilyen nagyon nagy volt, és full sötétbarna. Úgy nézet ki, mintha egy lópunci lett volna. És a lány meg volt vagy 16 cm és 53 kg.

Utána meg mikor actionhöz került volna a sor, és elkezdtem kinyalni, valami brutál szag jött ki a puniból. Fél percig tudtam csinálni, annyira taszító volt. Fel se állt már utána olyan igazán.

Tudom, csúnya dolog ilyenről beszélni, mert hát szegény nem tehet róla. De engem még ilyen csalódás nem ért egy álomszép lány külseje után.

2023. nov. 29. 02:22
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
*160cm
2023. nov. 29. 02:23
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
Bár én nő vagyok, de ismerkedtem régen egy pasival és akkoriban a bal mellem fölött volt egy nagyobb anyajegyem. Mikor a felsőm levetettem és ő ezt meglátta, mondta, hogy bocsi, de őt ez annyira taszítja, hogy így már nem is akar szexelni. El is ment haza. Aztán rá pár évre levetettem az anyajegyet magam miatt, mert zavaró volt és nem sokkal utána poénból ráírtam a srácra, hogy mi van vele, mert nekem már nincs meg ott az az anyajegy, leműtettem. Rögtön randizni akart volna én meg jól kiröhögtem és elküldtem a búsba. Azóta sincs csaja pedig az már jó 12 éve volt.
2023. nov. 29. 05:08
 4/21 anonim ***** válasza:
34%

Footfetishem van és eléggé le tud hangolni mikor először látom a csajt mezítláb és csúnyák a lábfejei, lábujjai, lábkörmei. Vagy gombás. Vagy bőrkeményedése van a talpán, sarkán.

De utálom azt is, mikor borotválja a puncit és durván tele van szőrtüsző gyulladással ott...

2023. nov. 29. 05:28
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván volt ilyen
2023. nov. 29. 06:48
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
Igen, erősen borostás volt a lába.
2023. nov. 29. 06:52
 7/21 anonim ***** válasza:
34%

4

Én elmentem volna a randira és akkor röhögöm ki amikor letolja a gatyáját... 😄

22L

2023. nov. 29. 06:56
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát volt olyan hogy szűz volt de azt mondta h már nem az,csak mikor arra került sor egyszer csak sírva fakadt...

Volt olyan hogy büdös volt a pi..ja gondoltam biztos nem fürdött előtte úgy hogy legközelebb mondtam neki hogy furödjön le erre azt mondta hogy ő levolt a múltkor is 😅😳ahh fúj🤢soha többet

Olyan is volt hogy az egyiknek iszonyatos nagy fekete szemölcs volt a Vénuszdombon..

Egyszer olyan is volt hogy zsír csomó volt a jobb farpofáján dió nagyságú

2023. nov. 29. 08:15
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
#1: Nekem is volt ilyen nagyon büdös élményem. Csak sajnos én meg is dugtam. Később kiderült, hogy chlamydia fertőzése volt a csajnak, mert én is elkaptam. Ilyen ótvar büdös punci nincs fertőzés nélkül. Antibiotikum kiszedte, nem volt gond, de lehetett volna rosszabb is. Nem árt vigyázni.
2023. nov. 29. 08:17
 10/21 anonim ***** válasza:
87%
Vannak ám igénytelen nők.
2023. nov. 29. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!