Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy első szexnél valamit undorítónak vagy taszítónak találtatok egy lányba?
Igen. Egyszer szórakozóhelyen felszedtem egy olyan gyönyörű lányt, hogy még magam se hittem el. Olyan tökéletes volt az az este, mintha csak álmodtam volna, mivel fel is hívott a lány magához. Nyilván mindenki tudja mi történt. Levetkőztünk, és elmentünk fürödni, viszont már itt láttam, hogy van valami fura a lányon. Hatalmas salátás puncija volt. És itt nem is a salátákkal volt a gond, hanem hogy az egész puncija tényleg ilyen nagyon nagy volt, és full sötétbarna. Úgy nézet ki, mintha egy lópunci lett volna. És a lány meg volt vagy 16 cm és 53 kg.
Utána meg mikor actionhöz került volna a sor, és elkezdtem kinyalni, valami brutál szag jött ki a puniból. Fél percig tudtam csinálni, annyira taszító volt. Fel se állt már utána olyan igazán.
Tudom, csúnya dolog ilyenről beszélni, mert hát szegény nem tehet róla. De engem még ilyen csalódás nem ért egy álomszép lány külseje után.
Footfetishem van és eléggé le tud hangolni mikor először látom a csajt mezítláb és csúnyák a lábfejei, lábujjai, lábkörmei. Vagy gombás. Vagy bőrkeményedése van a talpán, sarkán.
De utálom azt is, mikor borotválja a puncit és durván tele van szőrtüsző gyulladással ott...
4
Én elmentem volna a randira és akkor röhögöm ki amikor letolja a gatyáját... 😄
22L
Hát volt olyan hogy szűz volt de azt mondta h már nem az,csak mikor arra került sor egyszer csak sírva fakadt...
Volt olyan hogy büdös volt a pi..ja gondoltam biztos nem fürdött előtte úgy hogy legközelebb mondtam neki hogy furödjön le erre azt mondta hogy ő levolt a múltkor is 😅😳ahh fúj🤢soha többet
Olyan is volt hogy az egyiknek iszonyatos nagy fekete szemölcs volt a Vénuszdombon..
Egyszer olyan is volt hogy zsír csomó volt a jobb farpofáján dió nagyságú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!