Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a szőrös lábú lányokat taszítónak tartjátok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 20:55
1/14 anonim válasza:
Egyszer kipróbálnám az érdekesség kedvéért, amúgy nem kellene.
3/14 anonim válasza:
Valakinek biztos bejön.
Teljesen szőrös?
4/14 anonim válasza:
Azt mondanám hogy amíg randizunk addig szőrtelenítsen. a megmár együtt vagyunk akkor visszavehet belőle. Persze nem teljesen de nem kell mindig szőrtelen lábakkal élnie. Ha ritkábban vágja vagy van egy periódus amikor mindketten comfin otthon vagyunk akkor nem kell. Hónaljat viszont vágjon mert az nekem annyira nem bejövős.
5/14 anonim válasza:
Én szívesen meghagynám a szőrt a lábamon is, egy szőr fétises férfi kedvéért, ha ő ezt imádattal kezelné, nézné.
6/14 anonim válasza:
Nem igazán tudom megmondani, még nem volt olyan kapcsolatom amiben a másik fél meghagyta volna a lábán a szőrt max röviden láttam, feleségem is borotválja. De az az érzésem nem tartanám túl vonzónak a jelenséget.
7/14 anonim válasza:
Ha nem túl nagy, akkor a még elmegy kategória, amúgy inkább a sima jobb.
8/14 anonim válasza:
Attól függ.
Mennyire szőrös? Pontosan hol?
9/14 anonim válasza:
Ha ép' csak szőrös - mert ugye ki kell valamennyire nőnie ahhoz hogy rendesen lehessen gyantázni - semmi gond. Viszont fekete szőrös lába a férfiaknak van - értsd nem túl nőies, a pasik többségének taszító lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!