Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ismerkedésnél megkérde...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ismerkedésnél megkérdezitek a pasi méretét?

Figyelt kérdés

jan. 29. 19:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdezem meg. Úgyis kiderül.
jan. 30. 08:15
 32/40 anonim ***** válasza:
67%
Nem kérdeztek tőlem ilyet soha. Sőt még azt is nehéz kiszedni belőlük, mikor akarnak először szexelni. Vagy szakítasz e miatt, vagy dugtok.
jan. 30. 08:54
 33/40 anonim ***** válasza:
67%

Sracok ti hol ismerkedtek nokkel ahol ilyen kerdes felmerul reszukrol?

Eddig aki itt irt nekem mind ferfi volt. (En is az vagyok).

Tenyleg erdekelne hol vannak azok a csajok akiket erdekel a meretem.

jan. 31. 05:57
 34/40 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen nem létezik szerintem,de én sem igénylem hogy kérjék mert akkor mindenkivel megteszik.

A nőket akkor érdekli amikor előtte állok meztelenül,de akkor nagyon szeretik.

34F

jan. 31. 07:09
 35/40 anonim ***** válasza:
79%
Őszintén én meg szoktam kérdezni. 42 évesen már nincs kedvem számomra kisméretű férfiakkal szexelni.
jan. 31. 09:07
 36/40 anonim ***** válasza:
83%

Őszintén szólva egyszer megkérdezték és azt mondta a hölgy mert félt hogy kicsi mivel volt már kellemetlen élménye.

Egyszer beleszeretett egy fiúba és amikor oda került a sor akkor hatalmas csalódás volt számára.

És nem nem tini hanem felnőtt nő volt.Az ilyen érveket megértem.

Mindenki jót akar magának.

Hozzáteszem utána azt mondta hogy csak a farkamért van velem...nekem ez nagyon rosszul esett de ez van... Mindenki kap valamit nekem ez jutott eddig úgy néz ki.

jan. 31. 10:43
 37/40 A kérdező kommentje:

36-os

Az úgy konkrét. Sajnálom.

jan. 31. 10:46
 38/40 anonim ***** válasza:
67%

36-os nekem ha a parom azt mondana csak a farkamert van velem szerintem szakitanek.

Az ilyen akkor csak addig van amig nagyobb farkat kap?

jan. 31. 10:54
 39/40 Tyukanyó55 válasza:
64%

Ez egy nagyon fontos téma....én 70 éves , koromhoz képest jól ápolt, jó formában lévő hölgy vagyok...társkeresőztem, mivel régóta egyedül élő vagyok...többen már a 3-4 levélben kérdezték a méreteimet...én naívan írtam 96-70-96..mire kinevettek, hogy nem azt kérdezték! Írtam, hogy én azt nem tudom...aztán volt olyan fiatal 34 éves srác aki az első levelében rákérdezett, hogy nem riasztó e a 23/6 cm mérete? Az volt, de megértette, és megköszönte a korrekt elutasítást...

Ennek az ismerkedésnek a tudatában a későbbi levelezéseknél több komolyabbnak látszó kapcsolatnál már rákérdeztem a körülbelüli intim méretére, elmondva neki az előbbi esetet! Megértették, és természetesnek is vették...

jan. 31. 11:13
 40/40 anonim ***** válasza:
Ilyenkor mindig megnyugszok, hogy jól teszem, amiért sose ismerkedtem a méretem miatt. Kell a francnak a sok rossz, amit kapnék :D
febr. 2. 12:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!