Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ismerkedésnél megkérdezitek a pasi méretét?
Figyelt kérdés
tegnap 19:41
22/32 anonim válasza:
Nem szeretnék kötözködni, egyáltalán nem az a célom, de az online ismerkedés kicsit sem olyan súlyú, mint élőben. Lehet, el sem juttok a találkáig + online, neadjisten anonim fórumokon többet engednek meg maguknak az emberek. Írtam a kérdésedhez egy teljesen semleges választ, máris kaptam a privátokat, hogy milyen a puncim, milyen a fazonja, milyen pózokat szeretek. Ez alapján nem vonnám le a következtetést, hogy minden férfi így ismerkedik. Talán inkább próbáld élőben, ott azért mások a lányok.
23/32 anonim válasza:
Nem csak a szexrandinál jön elő, normál ismerkedős olalon, komoly, hosszú távù prartnert kereső lányoknál, nőknél is.
És nem, nem könyvtárról, hanem online ismerkedésről volt szó szerintem is.
24/32 A kérdező kommentje:
22-es
Sajnálom, nem én voltam egyik sem.
tegnap 20:48
25/32 anonim válasza:
Az első párommal 7, a mostanival 12 éve vagyok együtt és fogalmam sincs hány centi nekik!
26/32 A kérdező kommentje:
25-ös
Igen, ha nem extrém szélsőségesen nagy vagy kicsi, nem is erre kéne alapozni szerintem sem egy kapcsolatot.
Hogy őszinte legyek, én sem tudtam, és nem is érdekelt, mert jól el is voltam vele, ameddig itt nem láttam ennyi méretes kérdést.
tegnap 21:15
27/32 anonim válasza:
Tőlem már kérdezték a méretemet, pedig még a nevemet sem tudták.
28/32 anonim válasza:
Nem
Az az ágyba kerülésig nem derül ki
Ha ismerkedem nem a farka érdekel hanem Ő .
Ha bszni akarok az más de akkor nem ismerkedem és nem érdekel a pasi csak a farka basszunk azt hello
29/32 anonim válasza:
Férfiként tőlem 3 csaj is kérdezte flörtölésnél. Szerintem semmi rossz nincs ebben, tisztàzni a dolgokat előre, mintsem utána szerencsétlenkedni. De csaj haverokkal is erősen ittas állapotban sokat dumáltunk erről, pontosabban csajok szeretnek részegen erről a témáról beszélni.
30/32 anonim válasza:
Nem kérdezik meg, az túl egyenes lenne. Inkább otthagynak, ha szexre kerül a sor, és kicsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!