Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire fontos a 21.századvan a punci kinézete és a farok mérete?
Figyelt kérdés
Az ember már másodlagos?tegnap 20:43
1/5 anonim válasza:
Az itt lévő 0 km-s recskahuszároknak igen, de a neten kívül a való életnek hívott alkalmazásban meg nem.
2/5 anonim válasza:
Az ember része a nemiszerve is. Ezt azért illik figyelembe venni!
Igen, esetenként fontos. Senkire nem illik haragudni amiért olyan az ízlése (vagy anatómiai adottságai), amilyen. Majd te is megleled a párod.
De ha szeretnéd elmondhatod nekem privát mi a baj.
3/5 anonim válasza:
nekem számít a punczi kinézete mert nekem csak a közepes vagy nagy szeméremajkú tetszik
4/5 anonim válasza:
Szerintem inkább a fiatalabb generációra érvényes ez. Neten mindent látnak, olvasnak. Én már rég férjnél voltam mikor megtudtam, hogy van baba meg salátás punci. Azt hittem mind egyforma. És sosem érdekelt, hogy a pasim mérete mekkora.
5/5 anonim válasza:
A punci kinézet másodlagos.
De a farokméret az más.
Mintha neked olyan puncit kéne dugni amibe szinte nem érzel semmit.
Amiben szó szerint harangozol..
A pasiknak sem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!