Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél előttem úgy a pasi az élettársáról, mintha nem is szeretné, nem lenne neki fontos?
Figyelt kérdés
Pedig ha így lenne, nem lenne vele gondolom...tegnap 21:05
1/4 anonim válasza:
Erre mondják, ha ló nincs, jó a szamár is.
2/4 anonim válasza:
Ez egy trükk hogy ágyba vigyen
Elkezdenek panaszkodni degradálni olyan színbe feltüntetni az asszonyt hogy neked legyen kedved megmutatni hogy nem minden nő ilyen .
Csak dugni akar
N
3/4 anonim válasza:
Mert nehéz lenne úgy leimádkoznia rólad a bugyit ha közben ódákat zeng arról mennyire szereti a csaját.
4/4 anonim válasza:
Ez az első lépés. Minden szarnak el fogja hordani a párját, mondvacsinált kamu indokokat mond, hogy miért nem szakít, majd magát kezdi sajnáltatni. Végül neked kezd majd bókolni, hogy bezzeg te, érted mit meg nem tenne. Arra játszik, hogy megdugjon. Én is hallottam már vissza valakitől, hogy az egyik exem miket állít a kapcsolatunkról. Minden szava hazugság volt, döbbenetes. Nem véletlenül az exem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!