Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő együttélés után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő együttélés után vetődött fel bennetek a swinger vagy a cuckold ötlete?

Figyelt kérdés
Kort is írhattok.

jan. 26. 07:14
1 2
 11/18 Oldfire ***** válasza:
27%
30 év után sem merült fel.😉
jan. 27. 04:37
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Swinger nekem túl direkt: "Itt a nöm, dugjátok meg!De cserébe aztán hadd dughassam meg én is a nöiteket!" Persze aki szereti csinálja, semmi gond. A cuckold az egy másik téma.
jan. 27. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 igen, eléggé "direkt", viszont praktikus :) A nagyobb bulikon 100-120 ember is van, egy este több párral, potenciális partnerrel lehet azonnal face to face ismerkedni mint a netről levelezgetve öt év alatt.
jan. 27. 16:32
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
13: Ja, én nem beszélek le senkit, ahogy írtam is. Engem eleve zavar hogy csak ovszerrel lehet behatolni,amit ruhellek.Mármint az óvszert nem a behatolást :). Másrészt már eleve meztelenül is kell bemenni. Nekem kell a ruhalevétel fázisa is. Tudom kicsit háklis vagyok :)
jan. 27. 17:22
 15/18 Senior Séf ***** válasza:
75%
Sohasem merült fel a 26 év alatt. Most meg már nem is fog.
jan. 27. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

14

soha nem kell meztelennek lenni sőt elvárt a szexy öltözet fehérnemű

én is valami szexy ruciba vagy csipke köntösbe magas sarkúba vagy body vagy babydoll vagy hasonlóban vagyok ahogy minden más nő is. a pasik is ing valami kellemes boxer vagy hasonló alsóruházatban vannak

az óvszer azért van h hiába a std szűrés de jobb a biztonság !

nem úgy működik h bedobom a nőm aztán hagy dughassak más meg ...

minden szexhez kell a igen mindenki részéről a nem az nem hiába akarod megdugni a másik pasi nőjét ha ö azt mondja h veled nem akar. meg sem kell indokolnia

az ismerkedés ugyan úgy zajlik mint bárhol egy buliban, ha tetszik valaki szemezel vele megbeszéled a pároddal h neki tetszik e akji neked és annak a párja is tetszik e majd beszédbe legyetek ha megvan a szimpátia és benne vagytok lesz szex vagy nem ... a swinger nem jelenti azt h automatikusan lesz akivel dugj

sőt sok esetben ha a párom fáradt akkor csak nézi ahogy engem kényeztet 2-3 férfi. de volt olyan is én nem találtam kedvemre valót de a párom igen és akkor menjen, nem csak párcsere van hanem mindenféle felállás. több férfi 1-2nő vagy fordítva. ált vannak szinglik akiket behívnak hármasra akár. én bi vagyok így sok esetben előfordul h csak egy lányhoz van kedvem és akkor egy lánnyal szexelek. de volt lányos felállás is. bármi lehet ha a részvevők igent mondanak a többiekre.

és ismétlem nem kell szexelni nem kötelező

jan. 27. 19:39
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
10 év házasság után próbáltuk ki először a swingert. Utána hármassal próbálkoztunk, aztán nyílt kapcsolat. Ez ment át szép fokozatosan cuckoldba. Ami lényegében nyílt kapcsolat, olyan kitétellel, hogy csak a feleségem kalandozhat szabadon, én viszont nem.
jan. 31. 12:36
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 Ez kifejezetten tetszik nekem. Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
jan. 31. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!