Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő együttélés után vetődött fel bennetek a swinger vagy a cuckold ötlete?
14
soha nem kell meztelennek lenni sőt elvárt a szexy öltözet fehérnemű
én is valami szexy ruciba vagy csipke köntösbe magas sarkúba vagy body vagy babydoll vagy hasonlóban vagyok ahogy minden más nő is. a pasik is ing valami kellemes boxer vagy hasonló alsóruházatban vannak
az óvszer azért van h hiába a std szűrés de jobb a biztonság !
nem úgy működik h bedobom a nőm aztán hagy dughassak más meg ...
minden szexhez kell a igen mindenki részéről a nem az nem hiába akarod megdugni a másik pasi nőjét ha ö azt mondja h veled nem akar. meg sem kell indokolnia
az ismerkedés ugyan úgy zajlik mint bárhol egy buliban, ha tetszik valaki szemezel vele megbeszéled a pároddal h neki tetszik e akji neked és annak a párja is tetszik e majd beszédbe legyetek ha megvan a szimpátia és benne vagytok lesz szex vagy nem ... a swinger nem jelenti azt h automatikusan lesz akivel dugj
sőt sok esetben ha a párom fáradt akkor csak nézi ahogy engem kényeztet 2-3 férfi. de volt olyan is én nem találtam kedvemre valót de a párom igen és akkor menjen, nem csak párcsere van hanem mindenféle felállás. több férfi 1-2nő vagy fordítva. ált vannak szinglik akiket behívnak hármasra akár. én bi vagyok így sok esetben előfordul h csak egy lányhoz van kedvem és akkor egy lánnyal szexelek. de volt lányos felállás is. bármi lehet ha a részvevők igent mondanak a többiekre.
és ismétlem nem kell szexelni nem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!