Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélésnél nektek milyen a szexuális életetek?
40 éves nő vagyok, párom 51. 15 éve együtt élünk és ennél kicsit színesebb még mindig a szexuális életünk, mint amit felvázoltál. Nőként sokszor kezdeményezek, igaz mi már nem szexelünk olyan gyakran, mint mondjuk 10 éve, de korunkhoz képest nem rossz ez a gyakoriság.
Barátnőd eléggé passzív ilyen fiatalon, beszéljetek róla mi lehet az oka.
Sajnos azt kell mondjam, hogy ilyen korban akkor viselkedik így egy nő ha olyan férfivel van együtt akit igazából nem kíván. Ne haragudj rám, hogy ezt így leírtam, de így gondolom. Nem túl régen vagytok együtt, fél év az gyakorlatilag semmi, minden kapcsolatban egyszer eljön az az idő amikor kezdeti hév mérséklődik, de nálatok nem is volt ilyen időszak.
Nálunk 23 év után ha bemegyek a zuhanyzóba a feleségem mellé akkor szex van, a kérdés csak az ki kezdeményezi. Mindkét fél legyen aktív, ezzel visszaigazolást ad a partnerének, hogy kívánja. nem tudnék tartósan olyan kapcsolatban élni amikor csak én mászok rá az asszonyra, gyorsan elmenne a kedvem az egésztől, azt érzeném, hogy azért hagyja mert nekem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!