Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon unalmas a párommal esténként, mit csináljak hogy jobb legyen?
Mi Gin Rummyzni szoktunk. A társas miért unalmas? Most azt várod, hogy a párod vigyen el ide meg oda? Pedig az unalmas napok is hozzá tartoznak az élethez...
Erről olvastam egyszer, hogy az emberek többsége örökké szeretne élni. De egy esős délután halálra unja magát...
Az én párom is hasonló típus, hármat szól egész nap, és ha én nem szervezek valamit, akkor a heverőn fogunk meghalni. De én nem tudok unatkozni. Sőt. Annyi mindent tudnék csinálni, ha több időm lenne. Pl. 2000 darabos puzzle, nyelvet tanulok könyvből és hanganyagból, elmegyünk egy érdekes kiállításra vagy múzeumba, elmegyünk vacsorázni, mi is együtt nézzük a sorozatot, varrnék valamit, mert az a hobbim, elvisszük a kutyát sétálni.
Ha unatkozol mellette, fordítsd meg a nyilat, találj ki valamit te és vond bele őt is.
Mi is ezt csináljuk, csak épp mi nem unjuk egymást. Együtt főzünk, beszélgetünk, filozofálgatunk, aztán közösen borzasztó hosszú sorozatokat tolunk végig együtt, átbeszéljük, este összebújunk, stb. Nekem ez az időszak a napom csúcspontja, és őszintén élvezem, már 10 éve. Az elején is ilyenek voltunk.
Nem lehet, hogy nálatok két különböző személyiség próbál meg meglenni egy kapcsolatban? Az ellentétek nem mindig vonzzák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!