Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok hétköznap vagy hétvégén esténként?
Köszi, ilyen válaszokra vagyok kíváncsi! :)
Milyen társassal és milyen pc játékkal? :)
Nem élünk együtt de 4éve és 8 hónapja vagyunk együtt!
Ha találkozunk hétközbe általában 5-8 ig vagyunk együtt,film,beszélgetés , szex, hülyülés attól függ kinél vagyunk hétvégén szombaton leginkább tovább vagyunk együtt és ugyan ezt csináljuk
Első vagyok, pl. amit lehet ketten is nyomni, mi Assassin's Creedezni szoktunk, én irányítom, ő harcol, vagy felváltva csinálunk meg egy küldetést. :)
Römizni szoktunk vagy Scrabble-zni, ilyesmi :) Sorozatozni is szoktunk együtt.
Társasjáték/kártya (kb bármi amit találunk, Uno, Rúnamester, Activity, Ki nevet a végén, Scrabble, Jenga, stb)
Videojáték (Diablo, Dota, Borderlands - ezek "komolyabbak", vagy Broforce, Fotonica, Goat Simulator, stb - ezek tipikusan arra jók, hogy pár pohár sör/bor közben elhülyülünk velük)
Filmezés/sorozatnézés - nem csak bámuljuk, hanem nézzük is, majd utána szánunk rá időt, hogy megbeszéljük, mi tetszett - mi nem tetszett benne.
Beszélgetés - akár hülyéskedés, akár valami komoly téma kivesézése
Főzőcskézés, sütögetés - örök kedvenc közös programunk
Bulika - ciccantünk egy sört, berakunk jó zenéket, szedünk elő nasit, és nagyobbakat bulizunk, mintha elmennénk valami szórakozóhelyre
Barkácsolás - ebbe bármi belefér, volt, hogy a kocsit bütyköltük meg, volt, hogy adventi falinaptárat dobtunk össze, van, hogy csak rajzolgatunk
Egymáson fetrengés közben olvasás (bár ez nem tudom mennyire közös program)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!