Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok esténként, munka után vagy mondjuk egy hétvégén?
Amilyen későn csak lehet, megyek haza a munkából. Utána dolgozok, vagy netezek a számítógépen, és alvás. Szigorúan szex nélkül. Hétvégén, csak a telefonom vakargatom, mert nem férek oda a gyerekektől a számítógéphez, és melózni sem mehetek. A mostani pár hét maga a kínzókamra. Ja és néha van egy kis veszekedés is, de nem sok, mert nem akarunk szólni egymáshoz, csak ha elkerülhetetlen.
20-38-38
mesélnél róla, kérdező? mitől ilyen negatív a dolog?:(
mi kis beszélgetés után gép előtt ülünk egymás mellett (őjátszik, én netezek, filmezek és chatelek), sorozatot nézünk, kajálunk, aztán lefekvés előtt valamivel összebújunk az ágyban és megnézünk még egy sorozatrészt általában. néhány hetente csinálunk programot, de messzire nem szoktunk menni, inkább otthon pihenünk. hétvégén ugyanez, plusz bevásárlás együtt. én néha találkozom a barátaimmal, őaz övéi messze laknak, szóval neten tartja velük a kapcsolatot (ez is rendszeres, hetente többször 2-3 óra, amibe engem is bevon)
24n
Igazából teljesen elhidegültünk egymástól, annyira, hogy alig beszélgetünk, ha igen, akkor is többnyire a gyerekről vagy a kutyáról. Gyakran összeveszünk csipcsup dolgokon, állandóan feszült a légkör. Próbálok beszélni vele, de homokba dugja a fejét. Szex hónapok óta alig van, legalábbis kettőnk között...
Tényleg hasonló a helyzetünk, de félelmetesen.
Te a feleség vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!