Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó szex alapja a kommunikáció és az odafigyelés?
Teljesen jogos. Bár szerintem ha valakinek az van a fejében elvezetet akar a párjának szerezni,nem önző az az alapja. Ha nyitott,ha nem bedurcizik azon ha elmondjak mit szeretnének.
Én férfiként mindig jobb akartam lenni,fontos volt lassam élvezi s hülye lettem volna nem ugy csinálni ahogy ő neki a legjobb
A jó szex alapja a (főleg testi) vonzalom. Nem lehet jót szexelni olyannal, akitől nem indulsz be.
Ezután jönnek az egyéb szempontok: farokméret, technika, vadabbul vagy finomabban szeretitek-e, orál jól megy-e stb. Párommal nem kellett semmiről sem kommunikálnunk, ösztönösen jó a szex egymással.
Ahogy a hetes irja,az elso mondat a lenyeg. Epp elkezdtem volna gepelni,de igy megerositem csak.
Ha nincs vonzalom,lehet akarmilyen jo pasi,vagy akarmekkora es szep penisze,nem fog kelleni.
Volt egy pasi,akivel olyan eros vagyat ereztunk,mint elotte soha senkinel. A szex pedig maga volt a mamor. Jol mukodtunk egyutt,pedig erre megint csak nincs garancia. Az,hogy kinek milyen a vermerseklete,mit es hogy szeref az agyban,teljesen egyeni. Nalunk ezzel a sraccal epp ugy alakult,hogy mindkettonknek forrt a vere,es a hardcore szexet szeretjuk.
Azota se volt senkivel olyan jo.
Es meg valami. En nem szeretem,ha valamit meg kell beszelni es a tobbi. Az emlitett ferfivel nalunk ugy nezett ez ki,hogy ajto becsuk,es onnantol 1 oran keresztul mintha megszunt volna az ido,kulvilag,minden. Csomo dolog ki is esik ilyenkor nekem az emlekeimbol,mintha egy mas univerzumban lettem volna.
Nem kellett semmirol se beszelnunk,ereztuk egymast teljesen szavak nelkul.
Volt mar reszem elore megbeszelt dolgokban,szerintem a leheto legrosszabb... 0 spontaneitas,0 izgalom
“ Ha nincs vonzalom,lehet akarmilyen jo pasi,”
Én ezt ponthogy inkább úgy értettem, hogy ha nem jó pasi (vagyis én nem tartom annak), akkor részemről vonzalom se lesz. Nekem az izmos, igényes pasik az eseteim, velük rossz szexben még nem volt részem, nyilván mert magában már a testük is iszonyat felizgat. Egy túlsúlyos pasi ilyet akkor se vált ki belőlem, ha fejreáll, sorry, ez az igazság. Én se nagyon indítanám be a férfiakat, ha kövér lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!