Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki 30+-osan még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 30+-osan még szűz azt reklámozza netes szórakozás során vagy jobb ha hazudik róla?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy szinte semmi esélye sincs annak, hogy a való életben fog a másikkal találkozni és csak neten szeretne vele beszélgetni felnőtt témában, képeket cserélni, esetleg videózni. Ilyenkor érdemes elmondani, hogy amúgy élesben semmi tapasztalata nincs vagy jobb erről hazudni?

Mindkét nem esetében érdekel, hogy mi lenne ilyenkor az ajánlatos eljárás.

Mielőtt privit írnál, pasi vagyok.

nov. 3. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem kamuzz, mert szüzekkel a csajok semmit nem akarnak kezdeni!!!
nov. 3. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Neten nincs jelentősége, nem lehet ellenőrizni szóval mondhatod hogy voltál nővel, ha harmincasként bevallod hogy szűz vagy azt nem hinném hogy a csajok imponálónak találják. Sőt ha csak is lennél, nem hinném hogy egy harmincas szűz csajt privikkel bombázna egy egészséges önértékelésű pasi. Számomra sok kérdést vetne fel, miért maradt szűz ennyi idősen is. Pasiknál nem meglepő, rengeteg életképtelen begubózott incel van.
nov. 3. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

30+ évesen aki szűz az inkább mentális beteg...ha egy prostihoz se képes elmenni, nem is kívánja a szexet.

Ennyi idősen meg egy korabeli se fogja nevelgetni

nov. 3. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Hármas válaszát kiegészíteném annyival, prostihoz nem kell elmenni, de akinek 30+ évesen szűz, akkor valószínűleg kapcsolata sem volt. (Futó, rövid nyilván, de normális kapcsolata sem volt 99%-ra vehető)

Ebből következik, hogy valóban valami mentális probléma áll a háttérben, nem hiába van körülötted "mindenkinek" felesége, férje, gyermekei, családja a 30-as éveiben... Akinek nincs és nem is volt semmi, az komoly problémát jelez.

nov. 3. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is azt látom mindenkinek családja lesz lassan nekem még kilátásban sincs, volt 2 komoly kapcsolatom amik évekig tartottak, csúnya végük lett, egyik fél hibája sem volt az ok, inkább rajtunk kívül álló tragikus körülmények. Nem is látom jelenleg hogy lenne esély rá egyhamar. Ez van el vagyok könyvelve olyannak akinek komoly mentális baja van
nov. 3. 18:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Igazán kedves tőletek, hogy kifejtitek a véleményeteket abban a témában, hogy mi van az ilyen embereknél elbaszva CSAK épp a kérdés nem erre vonatkozott.

Tényleg olyan nehéz arra válaszolni amit kérdeztek? Vagy nálatok mi ment félre, hogy ennyire nem megy a szövegértés? :D

nov. 3. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös, két komoly hosszú kapcsolatod volt és szűz vagy? Akkor tényleg komoly mentális baj van valakivel. Ha meg nem vagy szűz, nem értem miért írtál ehhez a témához, teljesen irreleváns számunkra...
nov. 3. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az elején is írták, Hazudj igen.
nov. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!