Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró, ha szex közben a férfi szóban irányít, vagy kéri, hogyan csináljátok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, mikor a férfi irányít, utasításokat ad, stb szóban. Pl gyorsabban, lassabban, váltsunk pózt, elakarok menni az arcodra, stb. Zavaróak ezek, esetleg izgató is? Vagy ne legyen túl domináns és határozott a férfi az ágyban? Melyiket szeretitek jobban, és milyen jellegű kommunikációt?szept. 29. 08:21
2/9 anonim válasza:
Én szeretem a hasonlót, mondjuk meg kel beszélni mi fér bele a másiknak, mert az arcra élvezés mondjuk nem oké részemről. De ha megvannak a határok akkor nem rossz ez.
4/9 A kérdező kommentje:
2es
Most nem feltétlenül az arcraélvezésről van szó, de ez is egy jó példa. Hogy pl a férfi határozottan szól közben, hogy most ide vagy oda fog élvezni.
szept. 29. 08:39
5/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Kifejti a vágyait, érett férfi. Én ugyanúgy megmondom hová nyúljon és hogyan.
Miből sok és miből kevés.
Szoktam bíztatni is, bátran mondja ki mi van a gondolataiban
6/9 anonim válasza:
Attól függ... Ha megvan a kommunikáció a két ember között, akkor mindkét ember mondhat ilyeneket. Ha az egyik fél, tudja, hogy a másik fél bizonyos dolgokat nem szeret, nem akar csinálni, akkor meg ne mondjon neki olyat.
8/9 anonim válasza:
Abszolút nem zavaró. Sőtt. Izgató és inteligens dolog a komunikació. Én meg szeretem ha utasítanak iranyítanak néha. 27L
9/9 anonim válasza:
Én ki mondtam élvezem az irányítást. A mocsok szavakat. Jöhet minden mert olyankor csak az élvezet van. 40+ nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!