Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor háton fekszem, ellapulnak a melleim és kissé oldalra "folynak". Ez mennyire zavaró a férfiaknak?
Kinek mennyire :) attól, hogy ffi, nem mind ugyanazt szereti.
Nekem semennyire.
Nem igazán értem, hogy a jó válaszokat minek lepontozni?
Ha mindenki azt válaszolná, hogy ááá, nem baj - és aztán a kérdező kapásból belefut egy olyan férfiba, akinek mégis - az szerinted jobb lenne?
VAN, akinek baj, ÉS vele így lehet JÓL kijönni.
Ezt miért is baj, ha leírom??? Meg tudnád mondani?
Én speciel azért pontoztam le a 6-t, mert hü.eség.
Most ha kapcsolatban van, soha ne feküdjön háton a párja jelenlétében? vagy ha misszionáriusban szeretnék csinálni, hagyja magán a melltartót??
Gondolom, tudsz olvasni.
Ez egy tanács. A kérdező pont ezt kérdezte.
Nem tudom, nálatok hogy szokás... ő PONT AZÉRT kérdezte, mert a párjának nyilván olyat szeretne mutatni, amit az szeret.
Téged meg nem érdekel a dolog, gondolom te meg olyan vagy, hogy ha nem tetszik, ne nézze.
Csak az a különbség, hogy te nem írsz ki ilyen kérdést.
Pontozni meg ugye NEM úgy kell, hogy "nekem nem tetszik, tehát akkor piros". Legalábbis normális ember nem így pontoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!