Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor háton fekszem, ellapulna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor háton fekszem, ellapulnak a melleim és kissé oldalra "folynak". Ez mennyire zavaró a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Nem hatalmasak, de nem is kicsik a melleim.

2024. aug. 4. 15:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

A 8-ban leírtam, miért nem HASZNOS.

Az, hogy nekem tetszik e vagy sem, mellékes.

2024. aug. 4. 16:12
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

De hasznos.

A kérdés ugyanis NEM az volt, hogy a párja köteles-e elviselni a látványt!

A kérdés az volt, hogy ez zavarhatja-e a férfiakat, amire a válasz az, hogy IGEN. Előfordulhat ilyen. Persze az itteni recskahuszárokkal nem, nekik csak lyuk kell, és mindegy, hogy milyen.

EZEN KÍVÜL még tanácsot is adtam, milyen módon lehet ezt kiküszöbölni.

A kérdés továbbra sem arról szól, hogy mi a TE véleményed arról, hogy a férfiaknak el kell-e ezt viselni.

2024. aug. 4. 16:19
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem így viselkednének a melleid, akko azok szilikonosak lennének. Én a természetes melleket értékelem, ami természetesen folyik valamerre ha egy nő lefekszik.
2024. aug. 4. 16:20
 14/25 anonim ***** válasza:
48%
Igen, értelmetlen tanácsot.
2024. aug. 4. 16:21
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire nem zavaró.
2024. aug. 4. 17:03
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Semennyire! Én kifejezetten a nagy lógó melleket kedvelem, de van aki a bibircsók méretűt
2024. aug. 4. 17:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a normális, hogy a természetes mellek ellapulnak és "folynak".
2024. aug. 4. 17:19
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem zavaró.
2024. aug. 4. 20:41
 19/25 anonim ***** válasza:
51%

Ha éppen dug , pont leszrja.

Akkor kevés dolog érdekli.

2024. aug. 4. 20:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az, ilyen a természetes cici. A kiábrándító az, mikor hetykén áll felfele háton fekve is, az szilikon lehet csak. Barátnőmnek nagy mellei vannak, de teljesen szétfolynak neki is, néha misszionáriusban összefogja, izgató nagyon.
2024. aug. 5. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!