Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor háton fekszem, ellapulnak a melleim és kissé oldalra "folynak". Ez mennyire zavaró a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Nem hatalmasak, de nem is kicsik a melleim.aug. 4. 15:39
11/25 anonim válasza:
A 8-ban leírtam, miért nem HASZNOS.
Az, hogy nekem tetszik e vagy sem, mellékes.
12/25 anonim válasza:
De hasznos.
A kérdés ugyanis NEM az volt, hogy a párja köteles-e elviselni a látványt!
A kérdés az volt, hogy ez zavarhatja-e a férfiakat, amire a válasz az, hogy IGEN. Előfordulhat ilyen. Persze az itteni recskahuszárokkal nem, nekik csak lyuk kell, és mindegy, hogy milyen.
EZEN KÍVÜL még tanácsot is adtam, milyen módon lehet ezt kiküszöbölni.
A kérdés továbbra sem arról szól, hogy mi a TE véleményed arról, hogy a férfiaknak el kell-e ezt viselni.
13/25 anonim válasza:
Ha nem így viselkednének a melleid, akko azok szilikonosak lennének. Én a természetes melleket értékelem, ami természetesen folyik valamerre ha egy nő lefekszik.
16/25 anonim válasza:
Semennyire! Én kifejezetten a nagy lógó melleket kedvelem, de van aki a bibircsók méretűt
17/25 anonim válasza:
Az a normális, hogy a természetes mellek ellapulnak és "folynak".
19/25 anonim válasza:
Ha éppen dug , pont leszrja.
Akkor kevés dolog érdekli.
20/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem az, ilyen a természetes cici. A kiábrándító az, mikor hetykén áll felfele háton fekve is, az szilikon lehet csak. Barátnőmnek nagy mellei vannak, de teljesen szétfolynak neki is, néha misszionáriusban összefogja, izgató nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!