Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis méretű cicinél ha a lány nem hord melltartót és látszik a bimbi a felsőn keresztül az bejön nektek vagy inkább zavaró?
Nekem elég kicsik az ikrek viszont szép formásak így nem szeretem takargatni őket melltartóval,de alapból se érzem hogy szükséges lenne hordanom így általában mellőzöm:)Viszont szeretek akár randin is világosabb vagy fehér felsőt felvenni ahol jobban átlátszik:)Szeretem ezzel húzni a fiúk agyát persze lehet ez kissé gyerekes egyesek szerint de nem érdekel:)
Nektek ez mennyire jön be vagy mennyire zavaró pl randin?:)
Jaaj és jönnek a kötelező képkunyizó válaszolók. Próbálok beilleszkedni, hátha sikerül!
Kérdező, kérdésedre választ csak úgy tudnánk adni, ha részesítenél minket egy csodálatos vizuális élményben, mely során megcsodálhatnánk szemünkkel a felsődet szinte átszúró bimbóidat egy fotón keresztül. Természetesen nem jelentene problémát az sem, ha csodálatos kebleid fedetlenül tárnád szemünk elé s szépsége tölthetné be sötét lelkünk üres pincéjét.
(Origo, mosmáá felvesztek vagy még lejjebb kell süllyedjek???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!