Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek, ha megnézik a pasik a melleiteket? Vagy inkább zavaró? Szándékosan rakjátok ki? Miért? Melltartótól, vagy ruhától függ, hogy mennyit mutattok magatokból? Rendszeresen öltöztök így?
Figyelt kérdés
2021. jún. 22. 13:28
1/15 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is! :)
2021. jún. 22. 13:28
2/15 anonim válasza:
Ebben a melegben mit vegyek fel, hogy ne bámuljanak meg? :D Nyilván zavaró, de próbálok nem foglalkozni vele.
20L
3/15 anonim válasza:
Nem érdekel ki-mit gondol róla(m), magamért öltözködök úgy, ahogy.
Viszont ha valaki bámulja egész konkrétan, azt elkönyvelem magamba.
Akkor öltözködök így, ha épp az illik a napi outfitemhez, vagy olyan kedvem van.
4/15 anonim válasza:
Engem nem zavar,jól is esik.Igen bevallom,hogy volt már olyan ,hogy szándékosan többet mutattam amikor tetszett egy fiú.21/N
5/15 anonim válasza:
A csinos nő, hosszú ruhában is az. Amelyik nőnek jó mellei vannak, az egy hosszú felsőben is látszik, amit ugyan úgy megnéznek, szóval ugyan mindegy:D24f
6/15 anonim válasza:
Ha kirakom, azt próbálom ízléses szintig. De főleg így nyáron a 30 fokban nem járok garbóban. Tudom mit veszek fel, látom, ha megnéznek, nem zavar. Magam ízlése szerint öltözködök, és párom is van, szóval egyáltalán nem érdekel mások véleménye.
7/15 anonim válasza:
hát én nem szeretek melltartót hordani (igaz kicsi a cicim), de nem azért hogy megbámuljanak, hanem mert nekem így kényelmes.
Nem érdekel hány nyálcsorgató pasi bámul, nem figyelek oda.
8/15 anonim válasza:
Nincs mellem, nem hordok melltartót. B kosárral tök felesleges. Szerintem senki nem szokott bámulni.
9/15 anonim válasza:
8: inkább csak nem veszed észre, nem hinném hogy így lenne.
Nekem A-s, mégis folyton megbámulnak, mert nem szeretem a melltartót... A B azért nem az a kategória, hogy nincs... :)
10/15 anonim válasza:
A diszkrét elismerő pillantás jól tud esni a nőknek (minden nő hiú) egy bizonyos határig (az sem mindegy ki a pasi akitől az elismerés érkezik). A nyálcsorgató, tolakodó bámulást viszont minden nő utálja. A dúsabb keblű nők egy idő múlva immúnissá válnak rá, fel sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!