Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok itt beszélgetni?
Már nem lány kategória vagyok, de válaszolok
Nagyon ritkán válaszolok privátra. Egyszerűen tényleg olyanok jönnek, hogy az embernek szemernyi ihletése sincs a válaszhoz. Vagy amit te írsz, vagy írni nem tud-se ékezet, se írásjel, mondat kisbetűvel kezdve...Vagy amivel semmi ilyen gond nincs, értelmes lenne, de rólam kérdez egyből. Ki vagyok mi vagyok...Itt meg velem van a gond, mert mindössze általánosságban beszélgetek itt ha beszélgetek, mindenféle ismerkedésjelleget kihagyva.
Igen, tényleg ez megy, mi van rajtad, csupasz-e a p.ncid, hogy szoktál maszturbálni, mit szólsz a farkamhoz stb. a színvonal. Recskázni akarok kanos kisegerek privijei tömege + az azonnal dugni akarók + a mennyiért csinálnád meg típusú "kérdések" akik k.rvának nézik az embert.
Egy része ezzel indít, a többinél 1-2 levél után derül ki, hogy a célja ugyancsak a chatizé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!