Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok itt beszélgetni?
Egy időben sokat beszélgettem itt, de a férfiak nagy része itt csak a mellről, punciról, ujjazásról tud beszélni és amikor a tizedik ilyen felhasználó ír, rohadt unalmas tud lenni. Ha meg megírom, hogy nincs kedvem az ilyen beszélgetéshez, értelmes dolgokról beszéljünk, vagy hagyjuk, akkor meg lefapin@znak.
Számomra ez egy anonim oldal, az is marad és nagyon sokan a második üzenetben elvárják, hogy adjam meg az elérhetőségem, na persze..
#12: En voltam. Sennki nem alliotja, hogy nok kozott ne lennenek gyokerek, de itt az aranyokrol beszelunk. 100/99 esetben a "kulturaltabnal" egy szia aztan johet a lenyeg: Szoros, anal, mellek, dugnalak es ennyire kepesek. Veled meg nem ment el kavezni valaki...azert remelem erzed a ketto kozotti kulonbseget.
Undoritoak egyszeruen es nem is ertem mit mozgatja ezeket az allatokat (es itt elnezest kerek az allatoktol).
Vannak "stabil" írogatók, 10-12db. Néha írok egy választ, akkor ezek közül többen írnak, álltalában ugyan azzal az indító szöveggel.
Sokan még csak egy "Szia" köszönést se írnak.
Nemrég egy új jelenséggel találkoztam. Fialat fiúnak adta ki magát, normálian kérdezet, véleményt kért a helyzetéről amit elő adott. Én őszintén válaszoltam. Ő pedig lehordott mindenféle ku.rv@nak meg ribizlinek. Nagyon rosszul esett.
Azóta se új se régi felhasználó neveknek nem írok vissza.
Hát nem gondoltam, hogy ilyen sz@r a helyzet… :/ Meg is értem teljes mértékben, hogy a legtöbben vissza sem írnak. Teljesen jogosnak tartom!
Javaslatom a következő lenne:
Srácok! Szedjük már picit összefele magunkat!! ☝🏻
A 16-os vagyok.
Vannak nagyon rendes, kedves és humoros férfiak. Van akivel majd fél éve beszélgetünk, igaz más felületre tértünk át.
Így igazságos, ha a pozitív tapasztalatot is leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!