Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti szoktatok itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szoktatok itt beszélgetni?

Figyelt kérdés
Szoktatok szexuális témákról privátban beszélgetni az ellenkező nemmel? Lehet még egyáltalán normális, értelmes beszélgető partnert találni? Vagy már tényleg a “mi van rajtad, mutasd a csöcsöd” és hasonló színvonal megy??

dec. 16. 10:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

Igen szoktam

Van itt egy 24+os szűz srác aki még mindig az anyjával él .

Nagyon sok mindenről dumáltunk már hétköznapi dolgokról is

Már többit 1 éve . Sőt invitálta egy sima találkozóra de mindig kifarolt belőle ...

Az egész élethez és az önellátással is nagyon gyerek szintén van ..

Már mondtam neki hogy el kéne szakadni anyuci szoknyája mellől és felnőni az élethez mert így nem hogy barátnő meg első szex nem lesz de családja se amire nagyon vágyik

Mindenesetre egy csupaszív srác de rettenetesen esetlen ..

Nála még a sajnálattal dugok egyet vele se jönne össze mert egyszerűen még egy sima sétára ,vagy egy kávéra,üdítőre nem jön el nem mer az ilyennel nem lehet mit kezdeni .

dec. 16. 14:03
 22/28 A kérdező kommentje:
Jaj szegény. :(
dec. 16. 14:07
 23/28 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kategória a privátozásról szól, de egyre kevesebben alkalmasak rá.
dec. 16. 14:14
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
Fétis/kink kapcsán beszélgettem már itt pár emberrel (ők írtak rám, én soha senkire nem írok),de sajnos a többség elég primitív volt. Nagyon ritka, de nem lehetetlen normális emberre bukkanni, valakivel már hónapok óta levelezek, sőt találkoztunk is már, a partnerem lett azóta ebben.
dec. 16. 18:08
 25/28 anonim ***** válasza:
30%
21. Mert ő arra vágyik akivel együtt él..
dec. 16. 18:33
 26/28 anonim ***** válasza:
85%

#5 vagyok, korábban sokat beszélgettem itt. És hát igen, a másik oldalt én is kihagytam. Találkoztam én itt olyannal is akivel ha nem lennék párkapcsolatban, simán átmentem volna máshová baráti beszélgetésre, vagy olyannal akivel egyszeri vagy olyannal akivel akár tartósabb szexkapcsolatba is belementem volna. De még olyannal is, akivel két napnyi levelezés után bulira véve a dolgot simán randiztam volna.

Sőt olyat is ismertem itt meg, akivel még egy komolyabb jellegű kapcsolatot is el tudnék képzelni.

Tehát nem annyira siralmas a helyzet kérdező, csak az arányok rosszak nagyon.

dec. 16. 19:34
 27/28 anonim ***** válasza:
93%

Én ha épp olyan időszak van, akkor napi akár 1 órában is itt vagyok és válaszolok kb. minden privátra.

Aztán persze lehet 1-2 hétig rá se nézek, de utána megválaszolom azt is, ami közben jött üzenet.

Öreg sem vagyok (28) és prűd sem.

Viszont:

- Amint kiderül, hogy nem akarok személyesen ismerkedni innen. Sőt képet sem küldök senkinek sokan egyből eltűnnek. Ezt még értem is.

- Akik válaszolnak azok sokszor egy több 10 soros üzenetre is képesek annyit válaszolni, hogy "Az igen. Jó neked." és hasonlók. Lehet 3-4-5 értelmes és mondandóval teli üzenetváltás végén is.

Én itt "névtelenül" vagyok fent. Nincs is így titkolnivalóm, névtelenségem megőrzéséig őszinte is vagyok.

Néha talán már-már túl sokat is írok. Nem farolok ki egyetlen kérdés elől sem, sőt érdeklődöm a másik szexuális élete felől is. Izgat ha leírhatom az enyém, izgat másokét olvasni.

Aztán a vége mindig az, hogy semmitmondó 1-2 szavas válaszokat kapok, vagy még azt sem.

Mit írjak egy ilyenre válaszul?

Szerintem ha megszólít egy pasi, akkor legyen már mondanivalója, vagy kérdése legalább!

Olyan ez, mint ha élőben addig jutna valaki, hogy "Meghívhatlak egy kávéra?", aztán ezután abban merül ki a beszélgetés, hogy "finom".

dec. 17. 00:10
 28/28 anonim ***** válasza:
90%
Szoktam
dec. 20. 05:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!