Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezen így besértődött a fiú ?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kavargatunk és igazából elég jól érezzük egymással magunkat. Fokozatosan de kezdett komolyabbra fordulni az egész. Aztán poénból tiktokon újraközöltem egy videót amin egy lány a 180 centi alatti férfiakat cikizi. Tényleg viccesnek találtam én is. Erre azzal jött hogy látja hogy nem tartom férfinak, hanem inkább selejtnek akkor le is szál rólam. Én hirtelen nem is értettem mi baja aztán mondja hogy ő 177 és magára vette hogy én újraközöltem egy ilyen tartalmat mert valószínűleg egyet értek vele. Hát én nem is gondoltam volna hogy nincs 180 amúgy, nem tartom alacsonynak.ma 15:56
11/11 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de valakit csak azért cikizni, mert nem éri el a 180 centit nem biztos, hogy vicces. Egy cikizést persze, hogy sokan vesznek sértőnek. Olyan dologért valakit cikizni, amiről nem tehet, az nem a leghelyesebb dolog. Megértem, hogy erre megsértődött, érdemes lenne ezt megbeszélni. Valószínűleg ő sem reagált rá a legjobban, de egy kicsit érthető. Meg lehet eleve az nem tetszett neki, hogy egyáltalán egy ilyen videót te viccesnek találsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!