Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is szereti a szubmisszí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is szereti a szubmisszív pasikat, vagy ez csak az én hülyeségem?

Figyelt kérdés

Nekem valamiért mindig is sokkal jobban bejöttek az olyan pasik, akik szexuális játékok, vagy aktus közben alázhatóak, szolgának tarthatóak, ugyanakkor a mindennapokban nem tudnék elképzelni egy teljesen alárendelt pasit magam mellé minden helyzetben...

21/L

tegnap 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Ez miből áll nálad?

Bocsi, csak 1 kíváncsi férfi vagyok.

tegnap 21:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A párom (26/F) és én (25/N) mindketten hangulattól függően vagyunk éppen dominánsak, szubmisszívek vagy egyikek se. Az, hogy néha ő az alárendelt pont annyira vonzó és izgató látvány, mint amikor fel vannak cserélve a szerepek. Maga a tény, hogy tudatosan kiszolgáltatott helyzetbe helyezi magát, hogy ennyire megbízik bennem vagy akárcsak néha rám néz ilyenkor... No igen, meg tudom érteni, hogy miért élvezed. :D
tegnap 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
En csak szeretnem kiprobalni ezt a szerepet, 44 eves ffi vagyok
tegnap 21:30
 4/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
72%

Ez nem hülyeség.

Teljesen egyéni dolog, hogy amúgy ki mit vagy épp milyen szerepeket/dolgokat szeret. De saját tapasztalatom az, hogy inkább a nők szeretnek SUB szerepben lenni.

tegnap 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
20%
Áh utálom őket jobban tapadnak mint a pióca és rosszabbak mint egy hisztis kis gyerek
tegnap 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ez totál kitaláció. Ma nagyon sok ilyen szubmisszív, domináns nő téma megy, innen gondolom ezt.
tegnap 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szívesen mennék bele egy ilyen szerepbe amíg nem túl durvák az eszközök 🙂

De válaszolva a kérdésre, szerintem azért nem tudnál elképzelnj magad mellé ilyen típúsokat, mert nincs tisztázva a fejükben, hogy ez csak a szexualitáson belül van, a hétköznapokban meg normálisan kell viselkedni 🙂

tegnap 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!