Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy ezen így besértő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezen így besértődött a fiú ?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel kavargatunk és igazából elég jól érezzük egymással magunkat. Fokozatosan de kezdett komolyabbra fordulni az egész. Aztán poénból tiktokon újraközöltem egy videót amin egy lány a 180 centi alatti férfiakat cikizi. Tényleg viccesnek találtam én is. Erre azzal jött hogy látja hogy nem tartom férfinak, hanem inkább selejtnek akkor le is szál rólam. Én hirtelen nem is értettem mi baja aztán mondja hogy ő 177 és magára vette hogy én újraközöltem egy ilyen tartalmat mert valószínűleg egyet értek vele. Hát én nem is gondoltam volna hogy nincs 180 amúgy, nem tartom alacsonynak.
ma 15:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%

Kis buta fiú.

Mintha létezne ilyen határ. 😆😆

ma 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

Ez csak poén. Túlreagálta. Baj hogy ezt nem értette.

Te nem csináltál semmi rosszat ez tuti.

ma 15:59
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Nincs humorérzéke .
ma 16:03
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Én biztos poénra vettem volna és közöltem volna egy olyan videót mókából ami az olyan hajú, vagy mellű vagy fenekű lányokat fikázza mint te :) majd este jól meg kaptad volna a magadét a zuhanyzóban :P Pont ekkor vagyok 177 és engem is épített le csaj igaz csak neten, sosem látott csak mert 180 alatt ő sem tarja embernek a férfit :D
ma 16:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Én csak azt a kérdést tenném fel, hogy minek?

Tudtad, hogy 180 alatti, ha már tényleg kezd komolyra fordulni a dolog, akkor talán tudhattad, hogy a magassága számára érzékeny téma.

Akkor minek megosztani pont egy ilyen videót "poénból"?

Lehet rá mondani, hogy nincs humorérzéke, vagy hogy túlreagálta, de én valahol megértem.

Másfelől, ha annyira jól éreztétek magatokat együtt eddig, akkor a sértődés helyett inkább megpróbáltam volna megbeszélni, hogy ez úgy mégis mi volt?

Valahol szerintem mindketten kicsit éretlennek tűntök.

ma 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a kapcsolatotok komolyra fordulásátol pánikba esett és ez egy jo alkalom volt a szakitásra. Ha meg tényleg ezen sértödött be akkor örülj, hogy megszabadultál töle. Az ilyen "sértödös fiucskák" elöbb-utobb ugy is bevágják a nagy durcit.
ma 17:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy ő 180 alatti. Azt mondta hogy ez sértő, ő sem sérteget engem semmivel
ma 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

De megértő mindenki, amikor lány panaszkodik fiúról.

Képzeljétek el a fordított helyzetet, a srác mutat a lánynak egy videót, ahol a D kosárnál kisebb mellű nőket cikizik, és még ráadásul várja, hogy a lány viccesnek találja és jó arcot vágjon hozzá, mert különben egy éretlen kis durcibajnok.

ma 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

Akkor meg ő hisztizett be, ahelyett, hogy leült volna veled beszélni.

Vannak, akik érzékenyek az ilyesmire, szóval ezért szerintem nem hibáztatható.

Hogy a kommunikáció helyett besértődött, az már az ő baja.

ma 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán poénból tiktokon újraközöltem egy videót amin egy lány a 180 centi alatti férfiakat cikizi. Tényleg viccesnek találtam én is"

178 cm-es nő létemre ugyanúgy nem jutna eszembe senkit a magassága, vagy bármi más testi tulajdonsága miatt cikizni, gúnyolni. (Még olyanért sem, aminem lehet változtatni, nemhogy olyanért, ami genetikailag meghatározott, és amiben semmi mozgástere nincsen.)

Ehhez egyrészt szerintem butának kell lenni, másrészt alacsony érzelmi intelligenciáról tanúskodik, ami nem éppen a jó párkapcsolat sikerének a kulcsak.

Másokat cikizni szerintem minden, csak nem vicces - már az általános iskolában sem, nemhogy később.

Hasonló jutott eszembe, mint már más hozzászólónak is: te mennyire szeretnél ismerkedni olyan férfival, aki a hozzád hasonló mellmérettel vagy mell formával rendelkező lányokat cikiző tartalmakat oszt meg, mert szerinte ez vicces, aztán még utólag sem érti meg, hogy ez neked miért esik rosszul?

Ha neked nem számítanak mások - ismert, ismeretlen emberek - érzései, akkor keress olyan férfit, akinél nem szempont társkeresésnél az érzelmi intelligencia, ezt a srácot meg felejts el.

ma 18:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!