Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezen így besértődött a fiú ?
Kis buta fiú.
Mintha létezne ilyen határ. 😆😆
Ez csak poén. Túlreagálta. Baj hogy ezt nem értette.
Te nem csináltál semmi rosszat ez tuti.
Én csak azt a kérdést tenném fel, hogy minek?
Tudtad, hogy 180 alatti, ha már tényleg kezd komolyra fordulni a dolog, akkor talán tudhattad, hogy a magassága számára érzékeny téma.
Akkor minek megosztani pont egy ilyen videót "poénból"?
Lehet rá mondani, hogy nincs humorérzéke, vagy hogy túlreagálta, de én valahol megértem.
Másfelől, ha annyira jól éreztétek magatokat együtt eddig, akkor a sértődés helyett inkább megpróbáltam volna megbeszélni, hogy ez úgy mégis mi volt?
Valahol szerintem mindketten kicsit éretlennek tűntök.
De megértő mindenki, amikor lány panaszkodik fiúról.
Képzeljétek el a fordított helyzetet, a srác mutat a lánynak egy videót, ahol a D kosárnál kisebb mellű nőket cikizik, és még ráadásul várja, hogy a lány viccesnek találja és jó arcot vágjon hozzá, mert különben egy éretlen kis durcibajnok.
Akkor meg ő hisztizett be, ahelyett, hogy leült volna veled beszélni.
Vannak, akik érzékenyek az ilyesmire, szóval ezért szerintem nem hibáztatható.
Hogy a kommunikáció helyett besértődött, az már az ő baja.
"Aztán poénból tiktokon újraközöltem egy videót amin egy lány a 180 centi alatti férfiakat cikizi. Tényleg viccesnek találtam én is"
178 cm-es nő létemre ugyanúgy nem jutna eszembe senkit a magassága, vagy bármi más testi tulajdonsága miatt cikizni, gúnyolni. (Még olyanért sem, aminem lehet változtatni, nemhogy olyanért, ami genetikailag meghatározott, és amiben semmi mozgástere nincsen.)
Ehhez egyrészt szerintem butának kell lenni, másrészt alacsony érzelmi intelligenciáról tanúskodik, ami nem éppen a jó párkapcsolat sikerének a kulcsak.
Másokat cikizni szerintem minden, csak nem vicces - már az általános iskolában sem, nemhogy később.
Hasonló jutott eszembe, mint már más hozzászólónak is: te mennyire szeretnél ismerkedni olyan férfival, aki a hozzád hasonló mellmérettel vagy mell formával rendelkező lányokat cikiző tartalmakat oszt meg, mert szerinte ez vicces, aztán még utólag sem érti meg, hogy ez neked miért esik rosszul?
Ha neked nem számítanak mások - ismert, ismeretlen emberek - érzései, akkor keress olyan férfit, akinél nem szempont társkeresésnél az érzelmi intelligencia, ezt a srácot meg felejts el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!