Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisz köpeny használatára lennek kíváncsi. Milyen volt?
Figyelt kérdés
jan. 22. 20:55
2/8 anonim válasza:
Mókából használtuk a párommal, hogy még jobban befeszüljön. Nagyon sokat letompít az érzésből. A változatosság kedvéért jó, de nem helyettesíti az igazi érzést.
3/8 anonim válasza:
Nekünk nagyon be jön. Gumival együtt szoktuk.
Nem méret probléma miatt. Inkább fetis. Nő tagunk mégboráloziknis így.
Nagyon látványos
Nőnek feszítő kkitöltő érzés,néha már fájdalmas.
Férfinak tompább de a vizuális élménnyel együtt teljesen élvezhető.
4/8 anonim válasza:
Nekem van . Nővel még nem próbáltam. Punci alaku behatoló nyílás. Szeretem dugni. 34f
5/8 anonim válasza:
#4 izé... bro' te fleshlightról beszélsz, a péniszköpeny az más. Az egy extra vastag óvszerre hasonlít amitől vastagabb / nagyobb a rudi ha felveszed.
7/8 anonim válasza:
Férfi vagyok és az én keresemre csinaljuk.
Nem kicsi, de így már tényleg méretes, a partner is imádta a látványt. Érzésre már szerintem túl nagy, de ezt nem vallotta be😀 azért láttam az arcán. Kvara allt benne, aztán levettem es mintha nem lenne holnap úgy dugtam meg, utána azt mondta jobb nélküle. Az igazi faszt szeretik, ahogy mi is sz igazi puncit
8/8 anonim válasza:
#6 hm, tényleg van ilyen, de ennek szerintem nincs túl sok értelme. Egy műpuncit dugni amikor ott van az igazi is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!