Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt hogy lehet fel szedni Nőket?
Alap, hogy normálisnak kell lenni, ha kiéhezett, vagy gyökér vagy, akkor hamar offolnak általában, amit meg is lehet érteni.
Néha elég 1-1 megfelelő válasz, vagy kérdés amiből kiderül egymást kereshetitek szexre, vagy többre.
Nekem régen kint volt a nevem az első exemnél ő kezdeményezte a beszélgetést. A másodiknál én, a harmadiknál már nem rémlik.
Lazábbaknál meg szintén vegyes, volt aki rám írt, volt akire én írtam rá. Normálisan elbeszélgettünk a vágyainkról, de sokszor más téma is szóba került. Volt akivel pl éjszakákat át telefonáltunk rengeteg témában. Végül volt szex is.
A kulcs, hogy legyél normális, a megfelelő csajt próbáld a megfelelő módon megközelíteni és összejöhet. Ne legyél gyáva, te tolakodó sem! Legyél érdekes, és/vagy izgalmas is. Nem atomfizika ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!