Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itt hogy lehet fel szedni Nőket?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt hogy lehet fel szedni Nőket?

Figyelt kérdés
Itt gyk-n hogy lehet felszedni nőket? 20 F

tegnap 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Kezébe kell adni 18 centiset, aztán nyert ügyed van.
tegnap 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
59%

Alap, hogy normálisnak kell lenni, ha kiéhezett, vagy gyökér vagy, akkor hamar offolnak általában, amit meg is lehet érteni.

Néha elég 1-1 megfelelő válasz, vagy kérdés amiből kiderül egymást kereshetitek szexre, vagy többre.

Nekem régen kint volt a nevem az első exemnél ő kezdeményezte a beszélgetést. A másodiknál én, a harmadiknál már nem rémlik.

Lazábbaknál meg szintén vegyes, volt aki rám írt, volt akire én írtam rá. Normálisan elbeszélgettünk a vágyainkról, de sokszor más téma is szóba került. Volt akivel pl éjszakákat át telefonáltunk rengeteg témában. Végül volt szex is.

A kulcs, hogy legyél normális, a megfelelő csajt próbáld a megfelelő módon megközelíteni és összejöhet. Ne legyél gyáva, te tolakodó sem! Legyél érdekes, és/vagy izgalmas is. Nem atomfizika ez.

tegnap 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, miből gondolják hogyha kérdést írok ki, vagy válaszolok az azt jelenti hogy párt keresek…
tegnap 22:05
 4/7 Fragments of Fantasy ***** válasza:
89%
Nem úgy, hogy egyből betámadod a perverz hülyeséggel.. ez biztos.
tegnap 22:06
 5/7 he84 ***** válasza:
Hát 3-as válaszoló, megértelek. Sajnos rám is nőként olykor írtak már bizonyos férfiak ismerkedési, vagy perverzebb szándékkal csak amiatt mert a szexualitás kategóriában válaszoltam pár kérdésre. Gondolom itt több a kiéhezettebb férfi, ezért reménykedve ráírnak random válaszoló nőkre, mert azt hiszik, hogy hátha valamelyiknél összejön, ha már ilyen témában írt. Pedig ez sokszor nem így van. Én az ilyen férfiaknak normálisan nemet mondtam/mondok, ha ilyen van és egy kis magyarázattal lezárva. Volt aki megértette normálisan és nem folytatta, de olyan is volt, aki sajnos nem és vagy vita lett, vagy tiltás, vagy mindkettő.
tegnap 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy bárhol máshol - normális kommunikációval, ami nem arra irányul, hogy jaj kanos vagyok és megbhasznék már valakit - mindegykit csak lyuka legyen.
tegnap 23:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudod, onnan indul, hogy a megfelelö kategoriában teszed fel a kérdésedet. Mondjuk az ilyen szándék leginkább az ismerkedés kategoriába valo. (Nem gondoltad volna ugye?)
tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!