Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnétek egy olyan nővel, akihez szexuálisan nem vonzódtok, csak azért, hogy ne maradjatok egyedül?

Figyelt kérdés
A természete nagyon jó, jól megértjük egymást, de szexuálisan nem tartom vonzónak.

jan. 21. 19:37
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek az egyedülléttől. Ha van amit megtanultam hogy soha ne kezdjek olyan nővel aki nem vonz szexuálisan. Amennyiben nem alakul ki aminek ki kell akkor inkább hagyom.
jan. 21. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mások nem dönthetnek helyetted.

Vagy sikerül vonzónak találnod, vagy nem lesz jó vége.

jan. 21. 19:41
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Itt ezen az oldalon nagyon sok férfi van akinek igazából mind1 már h ki vagy mi csak legyen puncija. Szextárskeresőkön is ez megy. Legtöbb palit nem érdekelte hogyan nézek ki milyen a személyiségem. Van mibe be rakni? Akkor bedugja. Mindez azért mert annyira sokan szexuálisan kiégettek
jan. 21. 19:49
 4/10 Fragments of Fantasy ***** válasza:
100%

Nem, mert teljesen rámenne a lelkivilágom.

(Volt hasonló, rá is mentem..)

jan. 21. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább lennék olyannak együtt akivel csak a szex működik jól.
jan. 21. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Volt már rá példa, csak fordítva.

Csak szexet akartunk, 4 év lett belőle...

Kinézetre nem volt az esetem, de dugni mindketten szerettünk, szóval működött... Csak 4 év után már gyereket is akart, én meg tőle azt nem, úgyhogy szakított. :|

Hát most keresek mást, akivel talán minden is jó és majd én is akarok gyereket... :|

F

jan. 21. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
Demiszexuális vagyok... Simán, ha jó a személyisége.
jan. 21. 21:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Illetve van egy olyan hölgy, akivel folyton erotikus álmaim vannak, de ő meg nem akar velem összejönni.
jan. 22. 07:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Amikor már évtizedek óta nem voltál senkivel, olyankor már mindegy, hogy kivel, csak ne legyél örökre egyedül. Van, aki bírja a magányt, van aki nem. Én már ott tartottam, akár minden pénzemet, akár az életemet feláldoznám érte, csak valakim legyen! Lehetetlen, hogy aki ennyire ég a vágytól, ne találjon valakit. Pláne, ha a félénkségemen kívül semmi nem volt rajtam, ami taszít.
jan. 22. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem.
febr. 4. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!