Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszettem egy lánynak, akinek időközben lett barátja, de most újból egyedül van és szeretne talákozni. Ezek után ha összejönnék vele az szégyen lenne rám nézve?
Amikor elsőször ismerkedtünk egyedül volt majd lecsapott rá egy fiú. Most hogy végre, takakozva velem.
Szégyen ha ezek után összejönnék vele?
Ha nincs más alapon előhúz a fiókból?
Figyi. igazából megteheted hogy megdugod, lévén a pina nem lesz keserűbb ettől, de sose felejtsd el hogy mit tett, ha egyszer megtette megteheti máskor is. Ergo dugogatni tök oké, de nagyon ne bízz benne.
Nem akarom eldönteni a kérdező helyett, hogy mit csináljon, de szerintem, ha a lány most jött ki egy kapcsolatból, akkor veszélyes bele menni ebbe! (Idő kell neki egy újhoz, most max csak érzelmi pótlék lehet a kérdező) Szerintem csapda, én már tapasztaltam ilyet! Fülig szerelmes voltam a lányba és kicsit ügyetlen is, aztán mély csalódás volt az egész és hatalmas nagy érzelmi fájdalom nagyon sokáig! Egyik pillanatról, a másikra lesz@rt és (a távolság miatt) írásban koptatott le azzal, hogy ignorált, ami szintén sz@rul esett, hogy annyi nem volt benne, hogy normálisan leírja!
De, ha most bele megy a kérdező és sikerül neki összejönni a lánnyal, akkor szerintem is mindenképp élvezze ki a szexet és ne szeressen egyből teljesen, csak akkor, ha a lány hűséges és komolyra fordulna a kapcsolat. A kérdés már csak az, hogy megéri-e neki a kockázat és jól viseli-e majd az esetleges csalódást…
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!