Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan 30 akárhán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan 30 akárhány éves nővel, aki állandóan idézeteket posztol, amik mindenféle életbölcsességekről szólnak, hogy miért nagy szám, hogy ő egyedül van?

Figyelt kérdés
ma 13:33
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Aki állandóan olyanokat posztol, hogy nincs egy normális pasi sem a világon, a pasikkal csak a baj van, ő azért van csak egyedül, meg mert nem találta meg az igazit, stb...
ma 13:35
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Ja, véletlenül sem benne van a hiba, imádom az ilyeneket, önreflexióra képtelen mártírok.
ma 13:37
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Direkt azért is szexre. Ha egyszer ő minden férfit ismer és ő hisz a mesékben mint az "Igazi" akkor adnék én neki szívesen igazi pofont képletesen értve.
ma 13:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Meglátnám ezeket a posztokat, és ennyi volt.

ma 13:44
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Ellentmondásos a csaj eléggé. Az összes ferfi abnormális, de közben keresi az igazit aki nem létezik? WTF? Szerintem mentális beteg, jobb kerülni.
ma 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként mondom, hogy gáz a csaj.
ma 13:57
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
És ilyen kondíciók mellett hogy merült fel, hogy egyáltalán ismerkedtek?
ma 14:00
 8/15 anonim ***** válasza:
En is ismerek egy 32 éves 2gyerekes anyukát. Szánalmas amit művel. Amugy az nem dugja meg aki nem akarja.
ma 14:31
 9/15 A kérdező kommentje:
Én sosem értettem az ilyen nőket, de az olyan pasikat sem, akik ezért odavannak. Akkor ezek szerint legfeljebb csak szexre kell?
ma 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem, ha van olyan hülye a férfi, hogy isteníti, de hogy, ráfázik az hétszentség.
ma 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!