Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érint állandóan meg egy férfi, aki barátként gondol rám, van párja, és nagyon jól néz ki, nincs rám szorulva, egészen biztos?
Már miért ne kérhetnéd meg és kit érdekel, mit gondol? Bocsi, de a páromon kívül engem senki ne taperoljon...
Ha meg neked bejön a helyzet, akkor hagyjad, csak ne kínlódj itt.
Teljesen mindegy, hogy a másik mit reagál, ha te azt sugárzod ki feléje, hogy kivánod, még ha tagadod is.
Ebből kifolyólag ő érzékeli ezt a jelet amit kisugárzol feléje. Tehát nem a másikat kell leállitani semmilyen kérdéssel, hanem magadat kell rendbe tenni, érted-e?
ha nem irj!
,,túl jó pasi és hat rám"...
Szerintem pedig bejön neked ő is meg a helyzet is, csak zavar, hogy barátnője van és nem akarsz ebbe így belemenni. Tökre megértem, csak ne tagadd, hogy amúgy bejön a közeledése.
A megmondást meg nem kell túlgondolni. Ha legközelebb hozzádér, megmondod, hogy ne tapizz már amúgy állandóan, köszi.
Nem a 4-es vagyok, hanem az 5-ös. Sajnos ezt már elrontottad, mert már rég levágta, hogy bejön neked. Ha csak nem fogsz magadnak egy pasit gyorsan, vagy kerülsz ki a társaságából, kb veszett ügy.
Már az elején tartanod kellett volna magad..
Persze van, amit az ember nem tud uralni, pl mosoly kiül az arcodra, ha meglátod meg megnevettet, de a többi reakciódat azért kordában lehet tartani és semlegesen viselkedni vele.
Igaza van a4-5-nek.
Ugyan így jártam csak pepitában, most már csak az maradt hogy megkéred ne csinálja ezt, ha megkerdezi miért akkor elmondos nwki az okát. Ha értelmes felnött akkor meg fogja értwni
lehet egy trófea is neki, mindenképpen az önbizalmad nincs a helyén, és bármit megtehet egy ilyen ember a másikkal akit az érzelmei irányitanak..
játszik veled ez biztos, nem őszinte! legyél óvatos, manipulativ személyiség
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!