Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan 30 akárhán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan 30 akárhány éves nővel, aki állandóan idézeteket posztol, amik mindenféle életbölcsességekről szólnak, hogy miért nagy szám, hogy ő egyedül van?

Figyelt kérdés
ma 13:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 14:54
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is nőként mondom, hogy ez veszélyes réteg. Igen, sok férfi moslék, elhiszem, hogy van személyes traumája is (nekem is van, meg kb minden ötödik nőnek a statisztikák szerint). De erre ez nem megoldás. A traumákat fel kell dolgozni, ha kell segítséggel, ezek a posztok pedig nem azok. 30 felett sokszor csak önigazolnak ezekkel a posztokkal, hogy nekik így jó, holott nagyon nem az. Meg vannak, akik szimplán bolondok, semmi nem jó nekik, senki nem marad meg mellettük.
ma 14:54
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Vannak azok a nők, akik tényleg jól érzik magukat egyedül, elvannak magukkal, de közben nem utálják a férfiakat, van önismeretük és úgy vannak vele, hogy makd összejönnek valakivel, ha úgy hozza az élet.

Na, az ilyen nők nem raknak ilyen undormány idézeteket.

Nem elég, hogy önismerete, de még intelligenciája sincs. Én nő vagyok, de ha ismerkednék egy férfival, aki ilyen idézeteket rak ki nőkről, akkor nem ismerkednék vele.

Ezek az életbölcsességek amúgy is gázak. Legtöbbje kontextusból kiragadott mondat, ami sokszor nem is arra akart utalni, amit az idézet kiírója gondolt. Inkább könyveket kellene olvasni, nem a citatumot 🙄

ma 15:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem. Ismerek én is ilyen nőt. Egyszer azért 1 napra kiköltözném, csinálnék neki olyan orgazmus - cunamit mindenféle módon, hogy egyből helyre állna az ágyában a világ rendje...
ma 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Szexre igen. Egyébre nem.
ma 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:

3 Meg a like-olói, pont olyan mint amit kérdeztek egyszer nemrég egy kérdésben hogy honnan lehet felismerni a patkány embereket. Na innen. Ilyeneket nyilatkoznak meg ezeken röfögnek mint egy sáros disznó :) Ja meg aki like-olgatja, az ugyanez pepitába :D Vajon hány százalékon leszek most ha mind az 5-6 ideront nullázni váháhá

Mondjuk az ilyenektől dicséret a leszavazás.

ma 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Na, az utsó kettő hányást még nem is olvastam. Sose posztolok ilyeneket mint a liba a kérdésben, de az biztos hogy személyiségtesztbe kellene beletenni ezt a kérdést, és aki így nyilatkozik annál egyértelműbb diagnosztikai kritérium nem kell.
ma 16:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy aligha.

Mindenkit érnek traumák, csalódások, viszont önreflexiót, önkritikát is kell tudni gyakorolni, amennyiben valaki többször lép ugyanabba a folyóba.

ma 17:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Persze, összejövök vele, aztán ha beüt a krach majd elkezdi “rólam szóló”, de minimum nekem címzett bullshitekkel fárasztani az ismerőseit. Köszi, nem.
ma 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!