Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon ő is csak szexet akar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ő is csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Nem akarom beleelni magam semmibe és még azt sem tudom hogy én akarom- e egyáltalán ezt az egészet.

En- 31 éves vagyok,van egy 6 éves gyerekem ,akit teljesen egyedül nevelek. Külsőleg átlagos vagyok,vannak rajtam szép és kevésbé szép,sőt 1-2 csúnya dolog is.

Magas vagyok, átlagos testalkatú.

Dolgozom,van egy kisebb berlakasom,nagyjából minden rendben van velem.

5 éve nevelem egyedül a gyermekem ,több csalódason mentem keresztül, q legtöbb ferfi csak szexelni akart vagy nagyon laza kapcsolatot.

Nemrég megismerkedtem egy férfival.

Még csak 3 randink volt.

Ő legalább 6-8 centivel alacsonyabb nálam ami engem picit zavar. Van munkája de inkább a szegényebb rétegből származik.

Van neki egy 10 éves lánya.

A férfi 39 éves.

A lány, heti 3 nap nála van .

Tehát megismerkedtunk,minden rendben volt.

Nagyon hamar találkoztunk.

Másképp nem tudtuk megoldani, úgyhogy tegnap nála találkoztunk ahol az o lánya is és az én fiam is jelen volt

Pizzát ettunk, a gyerekek jatszottak, mi beszélgettünk.

Tegnap én vettem a pizzát amit ettunk, neki tulajdonképpen semmibe nem került a randi, azon a pár italon kívül amit a gyerek megivott.

Ma megegyeztünk hogy nálam ebedelunk.

Főztem,utána palacsinta ,kakaó, tea stb stb....

O hozott vendegsegbe egy kávét és egy bonbont.

Ertem hogy szegény,lehet nincs pénze,megertem de félek hogy ki akar használni.

Amúgy nagyon jól megertjuk egymást,egyfolytában puszilgat, már csók is volt. Úgy érzem megert. Nem siettet semmit és már a lakásomban is helyre hozott pár dolgot.

Engem eddig a férfiak szex miatt kihasznaltak amióta egyedül vagyok de soha nem volt még egy férfi sem az életemben aki nem tehetős. Tehát általában a tehetősebb körökből próbáltam kicsit idosebb (40-50) éves ferfiakkal ismerkedni és nem voltak ilyen olcso ,szegény randiaim.

Párszor ma olyan " játékosan " megfogta az orrom

És nekem elég nagy az orrom. Lehet hogy zavarja vagy celzott a méretére

Utána megkertem hogy ne tegye, látta rajtam hogy rosszul esett,utána nem győzte puszilgatni az orrom.

Amúgy meg tényleg nagyon kedves ,velem is és a gyermekemmel is.

Tudom ,elsiettem.

És nem akarok az első " legjobbal" együtt lenni csak azért mert ő esetleg megmarad mellettem , de egyszerűen a szívem ezt a tempót diktálta.

A szexel még mindenképp várni szeretnék, már legalábbis annyit amennyit bírok. Működik köztünk a kémia,szeretem ahogy csókol.

Jo lenne ha lenne velem valaki aki szeret és hát neki sem rossz parti hogy van egy kedves nő mellette aki minden nap főz, és heti 3 nap majd én látom el őt is és a lányát is ,és neki ez az egész nem kerül majd semmibe + ingyen szex. Persze még csak 3 randink volt és nem tudhatom a jövőben vesz e majd valamit ,mennyire szall bele a közös koktsegekbe. De egyedülálló, dolgozó anyaként nem veszek még két embert a nyakamba .

Ő esküdözik hogy komolyan gondolja velem és soha nem bántan a ,nem akar nekem rosszat, de ezt már halottam sajnos párszor.

Ti mit gondoltok ?

Pot anya + ingyen szexkent tekint rám, vagy lehet hogy tényleg komolyan gondolja?

Tegnap már engedte hogy belenezzek a telefonjába

Egy két személy nem tetszett hogy irogat és kértem hogy hivja fel mellettem és mondja meg neki hogy többé soha ne írjon. Megtette, és utána le is tiltotta ezeket a nőket. Azt mondta bármit megtesz hogy lelkileg nyugodt lehessek és beszerwtne bizonyítani higy komolyan gondolja. Vagy tényleg komolyan gondolja vagy elhatarozta hogy már pedig meg akar......

Annyira gyors minden,össze vagyok zavarodva, de ebben az egesz katymaszban mégis úgy érzem hogy most boldogabb vagyok.

jan. 19. 20:15
 81/102 anonim ***** válasza:

"Egyenlőre ennyit tudok mondani nem tudom hogy alakul tovább."

Azt senki se tudhatja, hogy alakul tovább.

De hogy te mit szeretnél, és mit teszel érte, azt csak te tudhatod.

jan. 30. 10:42
 82/102 anonim ***** válasza:
81.: Persze, mert ágyba ugrott egy félidegennel. Szomorú, hogy ma már sokan ezt tartják a helyes ismerkedési formának. Ez nagyrészt csalódást okoz, mert a szex után ismerik meg egymást emberileg is, és az esetek többségében kiderül, hogy nem illenek össze.
jan. 30. 11:43
 83/102 anonim ***** válasza:
Mizu kérdező, együtt vagytok?
febr. 10. 22:07
 84/102 A kérdező kommentje:
Szia, igen.
febr. 11. 14:46
 85/102 anonim ***** válasza:

Na látod

Vannak még pasik akik nem csak szexet akarnak

febr. 11. 16:20
 86/102 anonim ***** válasza:
85.: Egy példából nemigen lehet általános következtetést levonni.
febr. 11. 16:24
 87/102 anonim ***** válasza:
#86 vannak többen is hidd el.
febr. 11. 17:45
 88/102 anonim ***** válasza:

87.: Nem arra vonatkozott a kommentem, hogy vannak-e többen. Nyilván vannak. Viszont egy példából levonni ilyen következtetést nem logikus.

Másrészt még elég fiatal a kapcsolat ahhoz, hogy meg lehessen ítélni, mire fog kifutni. Ezek tavaly még nem is ismerték egymást.

Az az igazán tartós kapcsolat, ahol képesek évtizedeket, vagy egy életet leélni egymással, de minimum öt-hat éve tart a kapcsolat.

febr. 11. 20:22
 89/102 anonim ***** válasza:

# 88 majd kialakul köztük.

Mindenki elkezdte valahol.

Gondolom ha ilyen tájékozott vagy akkor neked is van férjed már, vagy valaki az életedben aki normális .

Nekem is van, és én is, te is voltunk friss kapcsolatban valamikor egyszer

Ne lombozzuk le a kérdezőt

febr. 12. 05:36
 90/102 A kérdező kommentje:

Megmondom őszintén, együtt vagyunk de mindenfele erzesem van, minden gondolat jatszik a fejemben .

Lassan kezd latszodni hogy mennyire masok vagyunk,mennyire más tarsadalmi retegbol jövünk es számomra egyáltalán nem szimpatikus az ő stilusa / eletstilusa.

Alacsonyabb nálam, elfogadtam

Doganyzik,elfogadtam.

Néha iszik, elfogadtam.

Nem epp a legokosabb,elfogadtam.

Amíg en olvasok ,ő Playstationon jatszik,elfogadtam.

Van egy gyereke, elfogadtam mert nekem is van egy gyerekem.

Teljesen szegeny ,csóró, hiába dolgozik,azt is elfogadtam.

De anyaként, sokszor eszembe jut hogy habar kedves a fiammal, jatszik vele , foglalkozik vele - lehet hogy mégsem a legjobb peldakep a gyerek számára.

Tegnap is olyanokat mond hogy " what the fuck " , ilyen furcsa Drog dealer sapkat visel ( nem tudom a pontos megnevezeset)

Es hat egy 40 éves férfi ne így beszeljen ,ne így nezzen ki.

Nekem több iskolam van , 4 nyelven folyekonyan beszelek .

Legtöbbször elegansan öltözöm, draga ruhaim ,parfumeim vannak.

O olyan mint egy drogos pitbull kutyákkal és a beszéde sem sokkal szebb.

Ettől függetlenül úgy érzem hogy szeret és a gyerekkel is kedves , de egyre jobban úgy érzem hogy ő annyira szegény hogy neki egyszerűen egy szuper parti vagyok.

Minden nap meleg étel, szex , egy kedves ,csinos nő aki haza várja. Ettől függetlenül lehet hogy tényleg szeret /kedvel de számomra nem tul nagy " nyeremény " az biztos.

A hétvégén a lakásában voltunk.

Koszos , ócska butorokkal, rettenetesen szegény. Nem tudom mit kezd át összes pénzével de úgy látszik anyagi problémái vannak.

Nemrég vett magának egy autót. Atszamitva 300.ezer forintért.

Majd imádkozni kell hogy ne szakadjon le alattunk.

Nem vagyok gold digger !!!!

Igen , az exemnek 2 autoja is volt. Mindkettő több tíz milliót ért. Nem a pénz dolog zavar a legjobban hanem a stílusa, öltözéke, ahogyan beszél,viselkedik. Ezt így nektek lehet hogy nehéz altatni és lehet hogy nagykepunek tűnök, de ha ismeretek, tudnátok hogy egy jó szívű, kedves nő vagyok.

Próbálom szeretni ,próbálok egy normális kapcsolatot kialakitani.ugy érzem a kisfiam szereti ,szereti ha velünk van. (Lehet a gyerek által akár manipulálni azért is foglalkozik ennyit a gyermekemmel)

Próbálok alkalmazkodni , ragaszkodni , szeretni, mindent megbeszelni.

Ha két ember egyet akar, minden rendben lesz. Majd 10 év múlva lesz autónk, pénzünk. Elfogadom. Már ha sporol és nem cseszi majd el az összes pénzt.

De stílust, viselkedest ,intelligenciat nem lehet vásárolni.

Nem tudom mit tegyek. Sodródom az árral ami nagyon felelőtlen, de adok magunknak még pár hetet.

febr. 12. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!