Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ő is csak szexet akar?
Nem akarom beleelni magam semmibe és még azt sem tudom hogy én akarom- e egyáltalán ezt az egészet.
En- 31 éves vagyok,van egy 6 éves gyerekem ,akit teljesen egyedül nevelek. Külsőleg átlagos vagyok,vannak rajtam szép és kevésbé szép,sőt 1-2 csúnya dolog is.
Magas vagyok, átlagos testalkatú.
Dolgozom,van egy kisebb berlakasom,nagyjából minden rendben van velem.
5 éve nevelem egyedül a gyermekem ,több csalódason mentem keresztül, q legtöbb ferfi csak szexelni akart vagy nagyon laza kapcsolatot.
Nemrég megismerkedtem egy férfival.
Még csak 3 randink volt.
Ő legalább 6-8 centivel alacsonyabb nálam ami engem picit zavar. Van munkája de inkább a szegényebb rétegből származik.
Van neki egy 10 éves lánya.
A férfi 39 éves.
A lány, heti 3 nap nála van .
Tehát megismerkedtunk,minden rendben volt.
Nagyon hamar találkoztunk.
Másképp nem tudtuk megoldani, úgyhogy tegnap nála találkoztunk ahol az o lánya is és az én fiam is jelen volt
Pizzát ettunk, a gyerekek jatszottak, mi beszélgettünk.
Tegnap én vettem a pizzát amit ettunk, neki tulajdonképpen semmibe nem került a randi, azon a pár italon kívül amit a gyerek megivott.
Ma megegyeztünk hogy nálam ebedelunk.
Főztem,utána palacsinta ,kakaó, tea stb stb....
O hozott vendegsegbe egy kávét és egy bonbont.
Ertem hogy szegény,lehet nincs pénze,megertem de félek hogy ki akar használni.
Amúgy nagyon jól megertjuk egymást,egyfolytában puszilgat, már csók is volt. Úgy érzem megert. Nem siettet semmit és már a lakásomban is helyre hozott pár dolgot.
Engem eddig a férfiak szex miatt kihasznaltak amióta egyedül vagyok de soha nem volt még egy férfi sem az életemben aki nem tehetős. Tehát általában a tehetősebb körökből próbáltam kicsit idosebb (40-50) éves ferfiakkal ismerkedni és nem voltak ilyen olcso ,szegény randiaim.
Párszor ma olyan " játékosan " megfogta az orrom
És nekem elég nagy az orrom. Lehet hogy zavarja vagy celzott a méretére
Utána megkertem hogy ne tegye, látta rajtam hogy rosszul esett,utána nem győzte puszilgatni az orrom.
Amúgy meg tényleg nagyon kedves ,velem is és a gyermekemmel is.
Tudom ,elsiettem.
És nem akarok az első " legjobbal" együtt lenni csak azért mert ő esetleg megmarad mellettem , de egyszerűen a szívem ezt a tempót diktálta.
A szexel még mindenképp várni szeretnék, már legalábbis annyit amennyit bírok. Működik köztünk a kémia,szeretem ahogy csókol.
Jo lenne ha lenne velem valaki aki szeret és hát neki sem rossz parti hogy van egy kedves nő mellette aki minden nap főz, és heti 3 nap majd én látom el őt is és a lányát is ,és neki ez az egész nem kerül majd semmibe + ingyen szex. Persze még csak 3 randink volt és nem tudhatom a jövőben vesz e majd valamit ,mennyire szall bele a közös koktsegekbe. De egyedülálló, dolgozó anyaként nem veszek még két embert a nyakamba .
Ő esküdözik hogy komolyan gondolja velem és soha nem bántan a ,nem akar nekem rosszat, de ezt már halottam sajnos párszor.
Ti mit gondoltok ?
Pot anya + ingyen szexkent tekint rám, vagy lehet hogy tényleg komolyan gondolja?
Tegnap már engedte hogy belenezzek a telefonjába
Egy két személy nem tetszett hogy irogat és kértem hogy hivja fel mellettem és mondja meg neki hogy többé soha ne írjon. Megtette, és utána le is tiltotta ezeket a nőket. Azt mondta bármit megtesz hogy lelkileg nyugodt lehessek és beszerwtne bizonyítani higy komolyan gondolja. Vagy tényleg komolyan gondolja vagy elhatarozta hogy már pedig meg akar......
Annyira gyors minden,össze vagyok zavarodva, de ebben az egesz katymaszban mégis úgy érzem hogy most boldogabb vagyok.
"Tegnap már engedte hogy belenezzek a telefonjába
Egy két személy nem tetszett hogy irogat és kértem hogy hivja fel mellettem és mondja meg neki hogy többé soha ne írjon. Megtette, és utána le is tiltotta ezeket a nőket."
Ilyen nőt a helyében én offolnék élből. Még azt se tudod mit akarsz, de már tiltogasson, küldjön el más nőket, az szép...
Ha van egy kis esze még időben kapcsol, vagy a hülyítés után fog koppanni.
1, mert vannak traumaim amiket elméletem neki. Ő megerti hogy mennyire fájt nekem,mennyire bantottak a férfiak és átvertek
Nem tetszett hogy irigatott egy Laura nevű nővel. Allitasa szerint évek óta " baratok" de én ebben nem bízok. Megengedte hogy felhivjam, megmondtam a nőnek hogy vége, együtt vagyunk ,többet ne keresse mert ezzel zavarja a lelki nyugalmam.
A nő megkerdezte őt is hogy ez most komoly -e , mire ő azt válaszolta hogy igen,velem szeretne lenni ,és többé nem akar vele beszélni. Ezután a nő azt mondta hogy majd keresse meg ha már nem lesz velem. Ezért megkertem hogy tiltsa le és letiltotta de előtte küldött neki egy hanguzenetet amiben megegyszer elmondta hogy többé ne keresse, tiltsa le ,mert Ő is letiltja a not.
Ugy érzem szeret,folyton olel, szorit, puszilgat, csak az oromat bantotta és ezzel elbizonytalanitott. Talán nem is tetszem neki annyira.
Hát én mondjuk biztos nem ráznék le egy korábbi ismerőst vagy barátot se csak azért, mert te ki akarod sajátítani őt magadnak.
Nyilván a társkeresős ismerkedések más téma, de a letiltás akkor is elég erős szerintem. Egy normális, értelmes nő, képes felfogni, hogy ha mást választok, és nem vele akarok tovább randizni, ismerkedni. Nyilván, ha ennek ellenére keresne továbbra is, akkor lehetne tiltani, de szerintem ez már a vörös vonal túloldala hogy ilyesmire kérted.
Meg kéne tudnod bízni benne, ha vele akarsz lenni.
Ha pedig megbízol benne, és eljátssza a bizalmad, akkor egyértelmű merre van az ajtó.
Egyébként véletlenül én is épp egyedül álló és 39 éves férfi vagyok, bár nekem 13,5 éves fiam van, de nem én nevelem, szegénynek sem mondanám magam, de azért egy nagyon kicsit irigylem a fickót.
3, Miért irigyled ?
Ugy érzed csak kihasznal ?
Mond el legyszives őszintén.
Mert eddig, 3 randi után--- ingyen kaja,pia,csokolozas.
Oké, felszerelt 2 polcot meg lecserelt egy villanykortet aztán Kb ennyi.
Meglatom q kesobbiekben hogyan viselkedik velem.
De ha tényleg szegeny de szeret,akkor nem akarom eldobni azért mert nem tud nekem ajandekokat vagy pénzt adni.
Lehet nem tellik ra neki .
Es nem sajnálom a kajat sem tőle, ha ő is normalisan viselkedik a gyerekemmel.
Tulajdonkeppen nem vesz el tőlem semmit es talán tényleg kedvel.
De az is lehet hogy azt gondolja higy vegre lesz egy nője, rendszeres szex ,és látja higy jó szivem van,gondoskodó vagyok és orul hogy többé nem kell majd a gyerekenek főzni.
Hogy derithetnem ki hogy ténylegesen mit akar ?
Ugy érzem hogy ingyen szex , ingyen pia es kaja + heti 3 gyerekellatasert cserben eljatsza a hős szerelmest.
De eddig o nem igazan tett semmit értem,de lehet hogy nincs is rá anyagi lehetősége.
Félek hogy kihasznal.
Szerintem ahogy leírtad az egészet nincs itt semmi gond.
Hagyd hadd fusson még a dolog ,ki is szállhatsz ha elég.
#4 Én sem tudom, hogy csak kihasznál-e, de ezt te sem fogod megtudni amíg szembe nem jön a szituáció, amiből majd megkapod a választ a kérdésedre.
Mondjuk akkor már késő lesz.
Ezt viszont más sem fogja tudni előre megmondani, max csak tippelgetni, ami meg vagy bejön, vagy nem.
Lesznek, akik A-t mondanak, és lesznek, akik B-t.
Az idő fog választ adni, és vagy az A, vagy a B válaszolók lesznek a helyesek, de előre senki sem fogja tudni ezt megmondani neked biztosra.
Aki mást állít, az hazudik.
Az irigylést meg... itt most hagyjuk, nem ide tartozik.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!